Adio, Claudiu Keșeru de la FCSB. Gigi Becali a făcut anunțul oficial despre situația atacantului

Bădulescu Silvian / 27.01.2022, 15:17
Adio, Claudiu Keșeru de la FCSB. Gigi Becali a făcut anunțul oficial despre situația atacantului

Gigi Becali nu vrea să îl mai vadă pe Claudiu Keșeru în linia de start a echipei. Atacantul a jucat 45 de minute în derby-ul cu CFR Cluj, dar nu a impresionat.

„Ce vreți să-i fac? Să dea goluri!”

Atacantul a fost aproape să rezilieze contractul cu echipa din Berceni, „la pachet” cu Constantin Budescu, dar, după o discuție între patron și jucător, primul a decis să-i mai acorde o șansă. Însă, atacantul nu profită de acest lucru. Gigi Becali taie în carne vie.

Ce vreți să îi fac eu? Care e meseria lui? Să dea goluri! Vreți să dau eu goluri în locul lui? Știa situația de la început. Am spus și eu, dar a spus și Meme că vom încerca să mergem pe mâna tinerilor, dar uitați că a juat și el din nou titular? Nu e bine nici așa?”.

Totodată, el nu vrea să mai audă de fotbalistul venit de la Ludogorets Razgrad.

Tot eu am ceva cu el? Nu, tată! Dar dacă lui îi convine că am ajuns să ne punem baza într-un copil de 19 ani, atunci să mergem pe mâna copiilor de 19 ani. Nu mă mai întrebați de Claudiu Keșeru. Eu am și alte treburi, nu stau să vorbesc de el” a mai spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

Agață Claudiu Keșeru ghetele-n cui?

Claudiu Keșeru traversează cea mai proastă perioadă a carierei. Atacantul a marcat doar patru goluri în acest sezon de Liga 1. Ultima reușită datează din 16 octombrie 2021, când FCSB a învins CS Mioveni cu scorul de 3-0.

Keșeru a început ca titular derby-ul cu CFR Cluj, însă a avut o evoluție ștearsă. Toni Petrea l-a înlocuit la pauză cu Andrei Dumiter. Conform celor de la Fanatik.ro, Keșeru este cu moralul la pământ și a devenit de nerecunoscut la antrenamentele FCSB-ului. Se pare că atacantul nu se simte bine din punct de vedere psihic după criticile primite din partea lui Gigi Becali, la finalul anului trecut.

Sursa citată anterior susține că fotbalistul se pregătește fără chef, nu are vlagă și lasă impresia că abia așteaptă să plece de la FCSB. Mai mult, Keșeru nu îndeplinește deloc parametrii fizici la care trebuie să fie fotbaliștii lui Toni Petrea.

În plus, Claudiu Keșeru este într-o situație delicată deoarece a jucat în acest sezon și pentru Ludogoreț. Astfel, dacă ar pleca de la FCSB, nu ar mai putea fi legitimat la o a treia echipă, cel puțin nu în Europa.