Adio, Edi Iordănescu de la CFR Cluj după ce a cucerit titlul! Campioana, în negocieri avansate cu un alt tehnician

Mihai Rosoiu / 26.05.2021, 13:35
Adio, Edi Iordănescu de la CFR Cluj după ce a cucerit titlul! Campioana, în negocieri avansate cu un alt tehnician

Cucerirea titlului nu e un argument pentru a rămâne pe banca unei echipe de fotbal din România. Edi Iordănescu este ultimul tehnician apărut pe această listă neobișmnuită. Cu el la timonă, CFR Cluj a reușit să devină „regina” Ligii I pentru a patra oară consecutiv. Numai că la nici 24 de ore după ce formația din Gruia și-a încheiat meciurile oficiale, a venit anunțul. Edi Iordănescu nu mai este antrenorul campioanei!

Adio, Edi Iordănescu de la CFR Cluj, o mutare deja anticipată

Plecarea lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj nu reprezeintă un șoc. Asta pentru că în ultima săptămână s-a vorbit constant despre acest subiect. Tehnicianul a vorbit în mai multe rânduri că viitorul său în Gruia este incert. Nici măcar oficialii CFR-ului nu s-au grăbit să-l reconfirme, semn că existau deja alte piste pentru ei.

În această dimineață, G4media.ro a anunțat că Iordănescu jr. nu mai continuă cu noua și vechea lideră a Ligii I. Mariajul dintre cele două părți a ajuns la final după câteva luni de conviețuire cu multe momente tensionate.

În urmă cu mai puțin de-o săptămână, directorul sportiv al feroviarilor, Marius Bilașco, dezvăluia, în exclusivitate pentru Playsport.ro, că lucrurile se vor așeza imediat după finalul sezonului.

Costel Gâlcă, în pole-postion pentru funcția de antrenor principal

Informația potrivit căreia Edi Iordănescu va părăsi CFR Cluj, echipa pe care a făcut-o campioană a României, a venit la pachet cu un alt zvon. Mai exact, zilele trecute, a apărut un nou nume pe lista șefilor de la Cluj. Este vorba despre fostul tehnician al FCSB, Costel Gâlcă. Recent plecat de la Vejle Boldklub (Danemarca), Gâlcă pare să fie principalul candidat la funcția de antrenor principal al campioanei României.

În trecut, s-a mai vorbit și despre o posibilă instalare a lui Adrian Mutu în fruntea staff-ului tehnic al ardelenilor. Varianta nu mai pare a fi de actualitate după ce fostul selecționer al naționalei U21 a României ar fi ajus la FC U. Craiova.

Edi Iordănescu ar putea ajunge în străinătate

Potrivit ultimelor informații, Edi Iordănescu va lua drumul străinătății după episodul CFR Cluj. În acest moment, antrenorul are mai multe oferte externe. Cel mai probabil, în zilele viitoare, Iordănescu va demara negocierile cu formațiile interesate de serviciile sale.

Cu Edi Iordănescu antrenor, CFR Cluj a câștigat titlul național, al patrulea consecutiv și al șaptelea din istoria clubului din Gruia. Între Iordănescu și conducerea feroviară au existat mai multe diferende, care au dus, cel mai probabil, la despărțirea celor două părți.