Schimbare la vârf pentru CFR Cluj. El ar putea fi înlocuitorul lui Edi Iordănescu după finalul campionatului

Giosanu Catinca / 25.05.2021, 19:54
Schimbare la vârf pentru CFR Cluj. El ar putea fi înlocuitorul lui Edi Iordănescu după finalul campionatului

Campioana CFR Cluj va face o schimbare radicală la vârf. Un fost campion cu FCSB în Liga 1 i-ar putea lua locul lui Edi Iordănescu după finalul campionatului. Despre cine este vorba aflați din paragrafele de mai jos.

Schimbare la vârf pentru CFR Cluj

Costel Gâlcă ar putea ajunge pe banca celor de la CFR Cluj, după ce gruparea a câştigat cel de-al patrulea titlu consecutiv de campioană a României. Fostul fotbalist internațional român a rămas liber de contract după despărțirea de Vejle BK. Acum însă, ar fi înlocuitorul lui Edi Iordănescu. Multora nu le-a venit să creadă că acesta din urmă ar putea prelua postul de „principal” la CFR. Ei bine, șefii clubului sau orientat către el, mai ales că Edi Iordănescu va pleca de la cârma echipei după meciul cu FCSB din această seară, ultimul din sezonul 2020/2021 pentru clujeni.

La rândul său, Edi Iordănescu a primit o ofertă foarte bună de la o echipă din Golf. În ceea ce privește partida din seara aceasta, tehnicianul român a declarat că nu menajează pe nimeni cu FCSB, pentru că vrea victoria.

Este un joc important pentru noi, este un joc cu miză pentru că este ultimul joc din campionat, pentru că întâlnim principala contracandidată pentru titlu, este un joc pentru onoare, vor fi suporterii noștri în tribună și chiar dacă titlul de campioni este de necontestat este cu atât mai frumos să sărbătorești și după o victorie acasă.”, a spus Iordănescu jr, pentru ProSport.

Costel Gâlcă, înlocuitorul lui Edi Iordănescu
Costel Gâlcă, înlocuitorul lui Edi Iordănescu

El ar putea fi înlocuitorul lui Edi Iordănescu după finalul campionatului

Cei de la Digi Sport susțin că între Costel Gâlcă și oficialii de la CFR Cluj au avut loc discuții avansate. Tehnicianul rămas liber de contract a activat ultima dată în Danemarca, la Vejle. Românul a lăsat o impresie foarte bună acolo. Dovadă stă mărturia directorului sportiv de la Vejle. Iată ce a declarat acesta:

Gâlcă a venit la Vejle ca un antrenor internațional cu un nume pe care Vejle nu și-ar permite în mod normal să îl angajeze. Misiunea a fost de a asigura rămânerea în prima ligă, și am fost aproape. A reușit apoi să promoveze într-un sezon în care doar o echipă a putut urca în prima ligă. A fost o realizare specială care nu a primit creditul pe care îl merita. În acest sezon, Vejle și Constantin Gâlcă au terminat deasupra liniei și au asigurat supraviețuirea în prima ligă pentru prima dată după anul 2000. Este o realizare minunată.”, a afirmat Henrik Tønder, conform sursei anterior citate.