Adio transferuri pentru Dinamo, după vestea devastatoare sosită de la TAS! Solicitarea alb-roșilor a fost respinsă

Bordei Radu 09.07.2021, 21:30
Adio transferuri pentru Dinamo, după vestea devastatoare sosită de la TAS! Solicitarea alb-roșilor a fost respinsă

Adio transferuri pentru Dinamo, după vestea devastatoare sosită de la TAS! De parcă alb-roșii nu aveau destule probleme, acum nici nu vor putea să realizeze transferuri. Chiar dacă echipa a intrat în insolvență, președintele Mureșan avea planuri mari.

Deocamdată, acestea vor trebui amânate, cel puțin pentru moment. „Moștenirea” lăsată de Pablo Cortacero încă trage în jos clubul. Din cauza unui fotbalist adus de fosta conducere spaniolă, Dinamo se găsește într-o nouă situație dificilă. Va trebui o sumă importantă pentru a se rezolva această chestiune.

Adio transferuri pentru Dinamo, după vestea devastatoare sosită de la TAS! Solicitarea alb-roșilor a fost respinsă

Din cauza datoriei către Isma Lopez, unul din fotbaliștii spanioli veniși vara trecută, Dinamo nu mai poate face transferuri. „Câinii” fuseseră penalizați de FIFA, iar șefii grupării au mers la TAS. Acolo, dinamoviștii sperau să întoarcă, măcar momentan decizia, pentru a putea să efectueze transferuri.

Deși erau foarte încrezători că acest lucru se va petrece, oficialii clubului au primit o lovitură. TAS ar fi decis tot în favoarea fotbalistului și Dinamo va rămâne în imposibilitatea de a face transferuri și a întări lotul lui Dusan Uhrin. Asta deși mai este doar o săptămână până la startul sezonului.

Dinamo trebuie să îi plătească o avere lui Isma Lopez. Mai reușește DDB să salveze situația?

Decizia FIFA nu s-a schimbat așa că Dinamo trebuie să închidă litigiul cu Isma Lopez. Dacă vor să mai facă transferuri, „câinii” trebuie să găsească 370.000 de euro. Atât îi datorează Dinamo fotbalistului iberic. Cei din DDB, singurii care aduc bani în Ștefan cel Mare, au o misiune foarte grea, mai ales că sezonul este aproape de start.

Iuliu Mureșan deja trasase o listă cu fotbaliști de adus pentru ca Dusan Uhrin să aibă cât mai multe opțiuni. Jucători precum Andreas Calcan, Thierry Moutinho sau Jefte Betancor erau considerați pentru linia de atac. Fostul președinte al CFR-ului era convins că poate atrage fotbaliști importanți, în ciuda situației grele a clubului.

Fotbaliștii care rămân nu vor lua toate salariile

Pe lângă faptul că nu pot aduce alți fotbaliști, dinamoviștii vor avea probleme și cu cei rămași. Aceștia nu mai suportă starea de incertitudine, iar insolvența nu ajută. Jucătorii au refuzat să evolueze în amicale, dar s-au antrenat, totuși. Din păcate pentru ei, Iuliu Mureșan n-a venit cu vești bune. 

Nu e voie să dai niciun salariu anterior insolvenței. Oricum, sunt salarii foarte mari, nu înțeleg cine a negociat pe ce s-a bazat. Dacă nu acceptă scăderea salariului, firma de insolvență, nu clubul, poate rezilia contractele, a avertizat oficialul