Adrian Mititelu a lămurit problema în privința lui Andrea Compagno. Poate italianul să joace în FC U Craiova – FCSB?

Cosmin Olteanu 05.07.2023, 22:28
Adrian Mititelu a lămurit problema în privința lui Andrea Compagno. Poate italianul să joace în FC U Craiova – FCSB?

Adrian Mititelu a lămurit problema în privința lui Andrea Compagno.

În ultima perioadă, s-a vehiculat faptul că, între FCSB și FC U Craiova, ar exista o înțelegere contractuală, conform căreia, în cazul în care Andrea Compagno ar juca împotriva grupării oltene, Gigi Becali ar trebui să-i plătească o sumă suplimentară lui Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu a lămurit problema în privința lui Andrea Compagno

În timpul emisiunii „Digi Sport Special”, Daniel Stanciu, oficialul celor de la FC Argeș, a dezvăluit faptul că Adrian Mititelu i-a transmis, printr-un sms, că Andrea Compagno are dreptul să joace în partida FC U Craiova – FCSB, înțelegerea cu Gigi Becali fiind la nivel verbal.

Andrea Compagno a fost transferat de FCSB, în vara lui 2022, de la FC U Craiova, pentru 1,5 milioane de euro.

Partida FC U Craiova – FCSB, care va conta pentru prima etapă din noul sezon de Superliga, este programată pentru duminică, 16 iulie, de la ora 21:30, și va putea fi urmărită, în format live, pe playsport.ro.

Andrea Compagno: „Ar fi frumos să joc împotriva unei echipe unde m-am simțit deosebit”

„Aia (n.r. clauza) nu era doar pentru anul trecut? Am crezut că gata, s-a rezolvat, câți ani durează clauza aia?

Adică eu plătesc 1,5 milioane de euro și nici nu pot să folosesc jucătorul când vreau? Cinci ani? Pfff, eu sper să nu fie așa și că a fost valabil doar pentru anul trecut. Ar fi frumos pentru mine să joc împotriva unei echipe unde m-am simțit deosebit, să-mi revăd foști colegi, să văd suporterii. Până la urmă eu sunt doar fotbalist, dacă mi se spune să joc, intru și joc, dacă mi se va transmite că n-am voie, atunci urc în tribune sau văd partida la televizor”, a spus Andrea Compagno, zilele trecute, pentru GSP.

Urmăriți Playsport.ro și pe