Adrian Mititelu, acuzații grave după finala pentru Europa dintre CFR Cluj și FCU Craiova. „Lucrurile duc spre crimă organizată. A fost sarcină din partea unui grup care are mare influență”

Alex Matei 01.06.2023, 23:54
Adrian Mititelu, acuzații grave după finala pentru Europa dintre CFR Cluj și FCU Craiova. „Lucrurile duc spre crimă organizată. A fost sarcină din partea unui grup care are mare influență”

Adrian Mititelu a lansat un atac dur către FRF după arbitrajul lui Istavan Kovacs de la meciul CFR Cluj – FCU Craiova 1-0. Centralul partidei a eliminat doi fotbaliști ai oltenilor.

Imediat după ce echipa sa a ratat calificarea în Europa, Mititelu a intrat la TV și a făcut acuzații extrem de grave. Finanțatorul oltenilor spune că eliminarea formației sale a fost pusă la cale de Federația Română de Fotbal.

Adrian Mititelu, reacție dură

CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova cu 1-0 în barajul pentru Europa și va merge în preliminariile Conference League.

„A fost o organizare generală a FRF ca să treacă CFR Cluj. Trebuiau să spună că nu au ce căuta echipele din play-out în lupta de Europa. Eu am simțit încă de la delegare că se încearcă cu orice preț să treacă echipa gazdă. CFR Cluj nu merita. Trebuia să mergem noi. Dar e greu, nu avem permis să mergem acolo.

Hai să vedem maniera de arbitraj. A fost pro CFR din start. Eu zic că 90% dintre cei care s-au uitat la meci au văzut asta. Sunt lucruri pe care nu le poți spune. Dacă spui, te cheamă Burleanu la Comisie și te execută. Ei numesc șeful arbitrilor, ei promovează arbitri, ei numesc membrii Comisiei care te judecă. Ei fac regulamentul… Cum te poți pune cu acest sistem? Deja lucrurile duc spre crimă organizată! E greu de demonstrat. De la Sandu și Dragomir nu s-a schimbat nimic. E chiar mai rău.

A fost o sarcină din partea unui grup care are mare influență, ca CFR Cluj să fie salvată. Noi trebuia să fim Bayern ca să câștigăm azi. Ăsta e sistemul. Nu mai pot să tac. Mai mult decât ce mi-au făcut, nu pot. S-a văzut că CFR Cluj a jucat în 13. De la delegare totul a fost croit. Direcția a fost ca CFR Cluj să meargă mai departe”, a spus Adrian Mititelu la Prima Sport.

Oltenii acuză că Bauza a primit ușor al doilea cartonaș galben în minutul 68, fiind eliminat de pe teren.

În reprizele de prelungiri, Huyghebert a fost al doilea fotbalist de la FCU Craiova eliminat de pe teren.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe