Adrian Mititelu, anunț războinic după derby-ul cu CSU: „Nu se va termina niciodată. Este o echipă politică”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 08.08.2022, 00:36
Adrian Mititelu, anunț războinic după derby-ul cu CSU: „Nu se va termina niciodată. Este o echipă politică”

Adrian Mititelu s-a arătat mulțumit de faptul că echipa sa a prestat un fotbal de calitate în Derby-ul Olteniei cu CSU Craiova. Patronul de la FCU Craiova a ținut de asemenea să sublinieze că deciziile de arbitraj au influențat decisiv rezultatul jocului.

Adrian Mititelu, ironii și aplauze în același timp la adresa rivalilor

Totuși, Mititelu a avut puterea să își felicite rivalii pentru acest succes, dar a anunțat că va duce în continuare acest „război”. El a dorit să amintească faptul că, în opinia sa, CSU Craiova este o echipă care s-a bucurat de sprijin politic în ultimii ani, în vreme ce clubul deținut de el s-a confruntat cu foarte multe probleme și obstacole.

„O fi ea echipa politică, dar e o echipă puternică. Dar i-am dominat, i-am băgat puțin și la 3 80. Eu zic că suntem pe drumul cel bun. Ne-au bătut astăzi, nemeritat, zic eu. Îi felicit pentru că au obținut victoria. Ce să mai zic de arbitraj? Toate cad pe Rotaru. Dacă arbitrul consulta VAR, poate nu mai dădea acel al doilea penalty. Cred că 60% nu se dă. Alt noroc pe capul meu. Două penalty-uri contrar cursului jocului. Două cadouri de care au profitat. Dar cu toate astea i-am băgat în corzi. Mai trebuie să muncim foarte mult până când să îi batem. Rămân un adversar foarte puternic.

Așa a hotărât arbitrul, asta e, a fost seara lor. Strângem din dinți și mergem înainte. Noi acum 5 ani jucam în Liga 4, când ei jucau pe Oblemenco și făceau spectacol. Faptul că în mare parte i-am dominat arată că aproape i-am prins din urmă. La anul o să fim și mai puternici. Eu sunt fericit că am avut momente bune. Sunt fericit că cea mai mare parte dintre suporteri au fost cu noi. E o chestiune unică în lume, tot stadionul striga ‘Știința’ la un moment dat.

Atacuri dure la Olguța Vasilescu și Mihai Rotaru

Dacă doamna Olguța Vasilescu nu lua decizia să facă o altă echipă atunci, dacă domnul Rotaru nu mă bloca, aveam acum trei-patru titluri de campion. Așa, divizare, război, va fi foarte greu. Este un război care nu se va termina niciodată.

Ne mai trebuie unul-doi jucători care să facă diferența, ca să fim o echipă completă”, a spus Adrian Mititelu după meci, la zona mixtă a stadionului „Ion Oblemenco”.

CITEȘTE ȘI Croitoru, declarație fabuloasă după greșeala lui Kovacs: „Trebuie să mergem să apărăm Taiwanul, avem nevoie de componente bune”