Adrian Mititelu, atacat de fani după umilința cu Sepsi. “Ai dat meciul ieftin”

Catinca Giosanu 17.03.2023, 08:38
Adrian Mititelu, atacat de fani după umilința cu Sepsi. “Ai dat meciul ieftin”

Patronul celor de la FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a fost desființat după umilința cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Suporterii nu pot accepta ideea că echipa lor favorită a coborât pe locul 7 și va evolua în play-out. Prin urmare, i-au făcut o serie de reproșuri cunoscutului om de afaceri.

Adrian Mititelu, luat la rost de fanii lui FCU Craiova 1948

FC U Craiova a pierdut cu 4-0 partida cu Sepsi OKS. Oltenii sperau că vor scoate un rezultat bun. În realitate, însă, meciul a fost un adevărat dezastru. Au primit patru goluri joi seară, la Sfântu Gheorghe, iar Sepsi a câștigat partida mai clar decât s-ar fi așteptat și s-a calificat în play-off.

Sepsi OKS a deschis scorul în minutul 7, prin Nicolae Păun. Celelalte goluri au fost marcate de Ionuț Cristian Gurău (minutul 16), Adnan Aganovic (minutul 44) și Pavol Safranko (minutul 49).

Adrian Mititelu s-a arătat încrezător înaintea meciului decisiv cu Sepsi Sf. Gheorghe. El era ferm convins că echipa sa va accede în play-off.

”Rușine cum ați prezentat acest meci”

Partida de la Sfântu Gheorghe, rejucarea celei întrerupte din cauza scandărilor xenofobe la finalul lunii ianuarie, s-a terminat altfel decât se aștepta Adrian Mititelu. Covăsnenii au marcat nu mai puțin de patru goluri, reușită în urma căreia fanii lui FCU Craiova l-au pus la zid pe patronul echipei de fotbal din Bănie.

Mai bine rămânea rezultatul de la comisie. Ne-au umilit, dar rămânem cu pâinea. Așa s-a întâmplat mereu când a trebuit să fim serioși! Finalele se câștigă.” / „Lasă pâinea, vezi ce fac copiii că îi potcoviră ungurii până la pauză” / „Adrian Mititelu, jucați ceva. Vă faceți de râs. Păcat de rejucare, sunteți capre în acest meci. Rușine să vă fie” / „Ia cu pâine” / „RUȘINE MITITELU” / „Penibil jocul nostru de astăzi! Dacă vom continua așa, mergem către barajul de retrogradare! Ce rușine!” / „Ai dat meciul ieftin (pâinea)” / „În meciul ăsta nu s-a urmărit altceva decât demiterea lui Napoli. În rest, ia cu pâine, Mititelu” / „Ați rămas doar cu pâinea ungurilor, rușine cum ați prezentat acest meci, să vă fie rușine!”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele care au apărut pe pagina de Faebook a lui Adrian Mititelu, după umilința dela Sfântu Gheorghe.

Urmăriți Playsport.ro și pe