Adrian Mititelu, dat pe spate de fanii lui Dinamo. “Parcă era un meci din Premier League

Bogdan Solomon 30.05.2023, 22:51
Adrian Mititelu, dat pe spate de fanii lui Dinamo. “Parcă era un meci din Premier League

Atmosfera creată de fanii dinamoviști la meciul cu FC Argeș din manșa tur a barajului pentru menținerea sau promovarea în Superliga l-a cucerit chiar și pe Adrian Mititelu. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa rivalilor.

Adrian Mititelu, uimit de fanii lui Dinamo. L-a cucerit atmosfera de la meciul cu FC Argeș

Aproape 25.000 de suporteri i-au purtat pe elevii lui Ovidiu Burcă spre o victorie categorică, scor 6-1, iar mult visata revenire în elita fotbalului românesc e pe cale să se producă. Returul de la Pitești pare acum o simplă formalitate.

Jocul l-a încântat atât de tare pe Adrian Mititelu – care anticipa o victorie, dar nu de această manieră – încât nu s-a sfiit să-i compare pe „câinii roșii” cu Manchester City și alte forțe din Premier League, iar despre galerie a afirmat cu tărie că este cea mai frumoasă din țară. Chiar și pe rapidiști i-au depășit, potrivit spuselor sale, grație atmosferei create în tribunele Arenei Naționale.

„Parcă mă uitam la un meci din Premier League la Manchester City sau la o altă echipă mare de acolo! Era pur și simplu incredibil ce se întâmpla pe teren. Dinamo a dat peste cap toate calculele. Au făcut meciuri foarte bune și în playoff, inclusiv la Galați.

Mă așteptam să bată Dinamo cu 1-0, eventual cu 2-1, dar nu de maniera asta. Sunt foarte bucuros că se întoarce Dinamo în Superliga, pentru că sunt și orgolii la mijloc. Alături de cei Rapid cred că au cea mai tare galerie, probabil că sunt și peste ei la ce am văzut aseară”, a declarat finanțatorul lui FCU Craiova pentru prosport.ro.

Adrian Mititelu Junior, mesaj ironic după ce Dinamo a zdrobit-o pe FC Argeș

În schimb, Adrian Mititelu Junior a ales să marcheze victoria la scor de tenis a lui Dinamo printr-o ironie la adresa lui FC Argeș, care pare condamnată să ia drumul ligii secunde. Mesajul a fost publicat pe rețelele de socializare, la scurt timp după fluierul final al partidei.

„Dacă tot este suspendată Halep, noroc cu Dinamo că mai vedem meciuri de tenis”, a scris Mititelu Junior, postarea sa fiind recompensată cu sute de like-uri din partea prietenilor virtuali.

Și Ovidiu Burcă a recunoscut că acest succes categoric li se datorează în mare măsură fanilor. Acesta și-a atenționat apoi jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ și în manșa secundă, pentru a obține fără emoții promovarea.

„Din exterior, lucrurile par simple. Cred că voi avea o săptămână destul de dificilă. În fotbal, succesul e cel mai greu de gestionat. Fac un apel către băieți să rămânem echilibrați, cu picioarele pe pământ, pentru că încă nu am realizat nimic.

A fost o seară frumoasă. Mă bucură că oamenii au venit alături de noi, toată lumea a plecat fericită. E lucrul cel mai important. Mai avem un retur care nu va fi deloc ușor. Au și ei orgoliu, sunt niște jucători care au CV-uri importante. La nivelul Ligii 1, sunt multe echipe care și i-ar dori. Trebuie să fim atenți”, a declarat tehnicianul lui Dinamo.

Urmăriți Playsport.ro și pe