Adrian Mititelu Jr, scandal uriaș cu „pensionarii de la Târgoviște”. „Urlete, înjurături, niște oameni…” – FOTO

Sorin Barbu 28.02.2023, 22:16

Adrian Mititelu Jr a avut din nou probleme cu fanii la un meci de fotbal. De data aceasta s-a războit cu susținătorii echipei vizitatoare și i-a înjurat zdravăn. Fiul patronului echipei FCU Craiova s-a plâns că i s-au adresat cuvinte urâte, dar a criticat și arbitrajul.

Adrian Mititelu Jr, scandal cu țipete și înjurături la meciul Chindia Târgoviște – FCU Craiova

Adrian Mititelu Jr a fost implicat într-un nou scandal la Ploiești, la meciul Chindia Târgoviște – FCU Craiova, din etapa cu numărul 28 din SuperLiga României. De data aceasta nu a avut probleme cu fanii echipei din Bănie și s-a înjurat cu cei ai rivalilor. La final s-a plâns că a fost înjurat și provocat, iar reacția lui a fost doar un răspuns la aceste „atacuri”.

„N-am fost nicăieri primiți atât de ostil ca la Chindia, nici la Rapid. Urlete, înjurături, niște oameni… au strâns toți pensionarii din Târgoviște să vină la meciuri în galerie și ne înjură pe noi de copii”, a fost reacția lui Adrian Mititelu Jr., potrivit Antena Sport.

Adrian Mititelu Jr, furios din cauza arbitrajului

Chindia Târgoviște – FCU Craiova s-a desfășurat la Ploiești pe un teren foarte greu, iar rezultatul a fost 0-0. Echipa lui Adrian Mititelu se află la patru puncte de locul de play-off, iar oficialii formației din Bănie au spus că sunt nemulțumiți de arbitraj.

„Dezamăgit, nu se poate juca fotbal în Liga 1 pe un asemenea gazon și un asemenea joc, cum ne-a bine obișnuit Chindia. Astăzi am fost viciați de arbitru, Dragoș Albu a primit două lovituri cu cotul, nu s-a dat nici galben, e strigător la cer.

Neguț a avut niște intrări criminale. Am impresia că se creează o conspirație împotriva noastră, ca să nu intrăm în play-off. Se vrea ca Sepsi să fie ajutată de arbitri, să intre în play-off la mai mult de trei puncte față de noi.

Interesele sunt prea mari, ne simțim vânați. Încă avem șanse matematice la play-off, Sepsi are un program foarte greu. Ne încurcăm cu echipele mici, de care nu înțeleg de ce au atâtea pretenții. Cei de la Chindia au jucat judo, nu fotbal, un fotbal criminal”, a răbufnit Mititelu Jr., potrivit sursei citate.

Chindia – FCU Craiova, echipe de start:
CHINDIA (4-2-3-1): Căbuz – Orozco, Corinus, Boldor, C. Dinu – Akhmatov, Perianu – Neguț (cpt.), Chamed, S. Buș – D. Popa
Rezerve: Eșanu – Ad. Ioniță, Mihaiu, Atanase, Jipa, A. Șerban, Avram, Dumitrașcu
Antrenor: Anton Petrea

FCU CRAIOVA (4-2-3-1): Gurău – R. Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert – Dr. Albu, V. Achim – Baeten, G. Ganea, Bahassa – A. Chițu
Rezerve: Mogoșanu – Mascarenhas, Zanfir, Van Durmen, Asamoah, Sidibe, Piccolomo, Blănuță, Ibrahim
Antrenor: Nicolo Napoli

Sursa Foto: gsp.ro

Urmăriți Playsport.ro și pe