Adrian Mititelu junior nu-l iartă deloc pe Marius Șumudică. Patronul FCU Craiova a lansat un nou atac dur la adresa antrenorului

Bogdan Solomon 31.08.2023, 10:42
Adrian Mititelu junior nu-l iartă deloc  pe Marius Șumudică. Patronul FCU Craiova a lansat un nou atac dur la adresa antrenorului

Războiul dintre Marius Șumudică și Adrian Mititelu junior e departe de a se fi încheiat. Acesta din urmă nu ratează nicio ocazie să trimită „săgeți” în direcția antrenorului pe care voia până mai ieri să-l instaleze în locul lui Nicolae Dică.

Adrian Mititelu, un nou atac la adresa lui Marius Șumudică

După schimbul de replici pe marginea contractului cu FCU Craiova, pe care „Șumi” a refuzat să-și pună semnătura, fiul finanțatorului l-a atacat din nou fără menajamente, exprimându-și convingerea că în câțiva ani se va vedea nevoit să-și reducă semnificativ pretențiile financiare pentru a reveni în circuit. Ba chiar l-a acuzat că a încercat să instige suporterii împotriva conducerii.

„O să vedeți că nu va mai antrena în următorul an sau doi. Va veni pe 7-8000 de euro pe lună peste 3 ani în SuperLiga. Păi cred asta, pentru că dacă nu îi iese următoarea data, nu are ce să mai facă.

Nu am nicio problemă, eu l-am dorit foarte mult, nu sunt ipocrit. Însă nu poți acum să te afișezi în Mafalda. El a zis: ‘vezi că eu am cerut niște lucruri normale. Băi băiatule, vrei să mă dai afară deja, nu îmi dai banii’. Păi vine la Craiova să fie sigur că dacă îl dăm afară îi dăm 300.000 de euro?

A mai spus că îi respectă pe suporterii FCU, dar nu mai poate el, de suporterii FCU, o vrăjeală. El trebuia să aibă mai întâi respect față de mine, nu față de suporteri. Normal că acum ne-a pus suporterii în cap, dar să știți că ei au înțeles situația. După ce am făcut public datele contractului pe care el le-a refuzat, și-au schimbat părerea despre Marius Șumudică, așa cum am făcut și eu. Mi-am schimbat părerea după ce a început să facă publice detaliile din contract la o televiziune de sport. Pentru mine nu mai există ca prieten, ca amic sau cunoștință”, a declarat Adrian Mititelu junior, conform fanatik.ro.

Șumudică: „Mă dai afară că nu am inteligență peste medie?”

Anterior, Marius Șumudică se arătase nemulțumit atât de modul în care ar fi urmat să i se achite prima de instalare la FCU Craiova, cât și de celelalte clauze contractuale. În contract era specificat, spre exemplu, că trebuie să aibă „inteligență peste medie”.

„Primii 30.000 de euro a zis că nu are bani acum și că mi-i dă în 30 de zile, nu acum. Și eu i-am cerut cei 50.000 de euro în termen de trei zile, nu 30.000 de acum și 20.000 în ianuarie. Uite ce rușine la fișa postului. Lasă că fac și eu public acum. Dacă vrea război cu mine, o să aibă război. La punctul D: ‘inteligență peste medie’. Păi ce, mă dai afară că nu am inteligență peste medie? Cum măsori tu dacă am inteligență peste medie?

‘Abilități de a vorbi’. Ce sunt astea? Se face de rușine, dar dacă vrea, continuăm, nu e problemă. Tu ieri spuneai că mă vrei antrenor, erai disperat, îmi făceai ofertă și acum spui că m-au făcut antrenor Budescu și cu Alibec. Acum nu mă mai voiai? Răde lumea de tine (n.r. Adrian Mititelu). Eu am documentele, am tot. Eu îi demonstrez tot. Zice că ‘la semnarea contractului 30.000 de euro’. De unde? Scrie că mi-i dă în 30 de zile. Dacă pierdeam două meciuri în 30 de zile și mă dădea afară nu mai mi-i dădea. Îi pierdeam. Ce e asta? Eu dacă cumpăr o mașină îți dau o parte din bani peste 30 de zile și restul în ianuarie? Păi, ce, mă iei în leasing?”, a răbufnit tehnicianul, pentru sursa citată.

Urmăriți Playsport.ro și pe