”Mi-a zis că nu poate să plătească acești bani / Păi cum, deja mă dai afară?”. Șumudică a scos artileria grea. A spus de ce nu a semnat cu Craiova

Alex Matei 27.08.2023, 21:53
”Mi-a zis că nu poate să plătească acești bani / Păi cum, deja mă dai afară?”. Șumudică a scos artileria grea. A spus de ce nu a semnat cu Craiova

Marius Șumudică (52 de ani) nu contenește să apară în spațiul public cu informații legate de negocierile purtate în ultimele două zile cu cei de la FCU Craiova.

Antrenorul a declinat oferta, după care a început să spună ce l-a nemulțumit și l-a împins mai apoi să spună ”pas” grupării din Bănie.

Șumudică: ”Păi cum, deja mă dai afară? Am rămas perplex când am auzit”

„Au fost trei motive care m-au făcut să resping contractul, care erau doar în avantajul clubului și puteau rupe contractul oricând voiau ei. Eu nu pot accepta așa ceva. Condiția respectivă era să mi se pună o clauză în oglindă, până la sfârșitul anului. Dânșii au fost de acord.

Puteam să cer și 5 milioane, dacă vâsleam în aceeași direcție nu conta, pentru că nu voiam să plec. Mă duceam cu inima deschisă, să muncesc. Am cerut o clauză de 300.000 de euro, în cazul în care voi fi demis.

Băiatul domnului Mititelu mi-a spus că nu poate să plătească banii ăștia. Păi cum, deja mă dai afară? Am rămas perplex când am auzit. Instant am simțit că ceva e în neregulă. Când tu, ca președinte, îmi spui mie că nu poți să plătești banii ăștia, te gândești deja că vrei să mă dai afară.

Eu ce să înțeleg? Au mai fost două clauze despre care nu vreau să vorbesc, pentru mine una dintre ele este jenantă. Lumea înțelege greșit! Eu nu vreau să iau 300.000, vreau să-mi duc contractul la bun sfârșit, în liniște.

Eu nu vreau să mai găsesc lacătul pe ușă. Aș fi venit cu inima deschisă la Universitatea Craiova, chiar dacă aș fi preluat-o în timpul campionatului, cu un portar U21 și multe de lucrat. Referitor la condițiile oferite, au fost salarii normale pentru staff-ul lui Șumudică”, a declarat Șumudică, la Digi Sport.

”Nu mi s-a părut normal. Îmi dă doar bancheta din spate”

Șumudică a mai dezvăluit apoi și alte clauze care l-au făcut să nu accepte oferta din Bănie.

„Mai erau două clauze pe care nu vreau să le divulg. Una era de locul în clasament. Puteam să fiu demis dacă nu ajungeam acolo luând echipa de pe locul 13, în condițiile în care nu nu am făcut pregătirea, nu am făcut selecția.

Nu mi s-a părut normal. Cand iei un antrenor pentru un an de zile, să mă dai afară în martie că nu sunt nu știu unde… Încă o clauză care m-a deranjat era prima de instalare care trebuia să fie plătită în două tranșe.

Acum o parte și o parte la 1 ianuarie. Era o sumă modică, nu am înțeles de ce voia să facă lucrul ăsta. Eu am spus să îmi plătească suma în termen de trei zile. Eu, dacă vreau să îmi cumpăr o mașină, nu pot să plătesc în ianuarie.

Îmi dă doar bancheta din spate. Lumea trebuie să știe, Sumudică e un tip care vrea să își facă meseria, care vrea să fie respectat. Am luat contractul, l-am dat avocatului meu, care a făcut corecturile necesare.

Le doresc baftă, să aibă rezultate, dar nu vreau să se vehiculeze prin presă că iau sute de mii de euro. Luam acești bani doar dacă eram demis”, a adăugat Șumudică.

Urmăriți Playsport.ro și pe