Adrian Mititelu, mesaj după gratii. Ce i-a transmis patronul FC U Craiova rivalului Mihai Rotaru

Olteanu Ștefan / 03.10.2021, 19:23

Aflat după gratii, Adrian Mititelu a transmis un mesaj de încurajare pentru fotbaliștii lui Adrian Mutu, cu puțin timp înainte de derby-ul FC U Craiova – Universitatea Craiova. Finanțatorul a ținut să asigure pe toată lumea că presiunea rezultatului nu va exista diseară, iar FC U Craiova este deja învingătoare la un capitol.

Aflat după gratii, Adrian Mititelu așteaptă cu nerăbdare derby-ul Craiovei. Ce mesaj a avut pentru Adrian Mutu și jucători

Deși e în continuare după gratii, Adrian Mititelu rămâne extrem de conectat la tot ce se întâmplă cu FC U Craiova și a ținut să transmită un mesaj înaintea derby-ului din Bănie.
FC U Craiova și Universitatea Craiova se întâlnesc pentru prima oară în această seară, de la ora 21:00. Duelul se anunță a fi unul extrem de incins, fiind o mulțime de orgolii la mijloc.
Cu toate acestea, Mititelu a ținut să își asigure echipa că presiunea rezultatului nu va exista la derby-ul din această seară:

Indiferent de rezultat, noi suntem învingători. Gândiți-vă că ei jucau acum câțiva ani cu AC Milan, noi eram prin Liga a 4-a și acum am dărâmat acest ecart dintre noi. O parte dintre suporterii noștri au migrat către ei, dar o și mai mare parte a rămas alături de noi și ne vor susține diseară.

Am încredere în Adi și băieți că vor da totul și vor face suporterii Craiovei mândri de ei. Dar repet, indiferent de rezultat, noi suntem cei învingători pentru felul în care am renăscut după ce au călcat cu tancurile pe noi”, a transmis Adrian Mititelu, prin intermediul fiului său, pentru gsp.ro.

Adrian Mutu: „E un meci special pentru mine!”

Chiar dacă Adrian Mititelu a încercat să nu pună presiune pe echipa sa, FC U Craiova are nevoie mare de puncte în Liga I. Oltenii nu au mai câștigat din runda a 4-a, când au învins-o în deplasare pe Academica Clinceni, scor 2-1.
În ultimele cinci runde, formația antrenată de Adrian Mutu a încasat trei înfrângeri și a remizat de două ori. FC U Craiova ocupă poziția a 13-a în clasament, cu 9 puncte după primele 10 etape.

Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, care în ultimii ani a stat în primele 3-4 din Liga 1. Sunt sigur că ne vom ridica la nivelul partidei și vom încerca să câștigăm acest meci. E un meci special pentru mine și Reghecampf, pentru că suntem prieteni de mici.

Ambiția va fi și mai mare. Ambiția de a câștiga este mereu mai mare când joci împotriva unui prieten. Eu sper ca acest meci să nu provoace indicente în Craiova și să se desfășoare într-un spirit sportiv. Am mulți străini în echipă și probabil că ei nu simt ce simt românii.
Le-am explicat că zona noastră este una caldă, există multă pasiune în oraș. Trebuie să dăm totul pentru acest tricou, să intrăm cu atitudine pe teren”, a spus Adrian Mutu înaintea partidei.