Adrian Mutu a dat afară doi fotbaliști de la Rapid. “Mulțumim, băieți”

Ioan Valentin Oprea 09.06.2023, 17:57
Adrian Mutu a dat afară doi fotbaliști de la Rapid. “Mulțumim, băieți”

Rapid punctează şi la capitolul plecări. După ce a bătut palma cu Răzvan Oaidă, Omar al Sawi şi Christopher Braun, gruparea din Giuleşti s-a despărţit de doi jucători străini. Damien Dussaut şi Younes Bnou Marzouk au ajuns la final de contract, iar şefii alb-vişiniilor nu au mai dorit o prelungire a înţelegerii cu aceştia.

Fundaşul francez Damien Dussaut se afla în curtea trupei de sub Podul Grant de doar un singur an. Acesta a ajuns gratis în Giuleşti, vara trecută, după ce şi-a încheiat angajamentul cu Farul Constanţa.

În timp ce la echipa lui Gică Hagi s-a impus în garnitura de start, Dussaut nu a reuşit să se acomodeze la Rapid. În sezonul recent încheiat, fotbalistul în vârstă de 28 de ani a bifat doar o singură apariţie în Superligă. În plus, acesta a mai strâns şi o partidă în Cupa României.

Marzouk, zero prezenţe în ultima ediţie de Superligă

De partea cealaltă, Marzouk nu şi-a trecut în CV nicio prezenţă pe teren, în ultima ediţie de Superligă. Marocanul fusese om de bază pentru alb-vişinii în sezonul 2021-2022, când a contabilizat 30 de apariţii. În vârstă de 27 de ani, atacantul african are în palmares cinci goluri în prima ligă din România.

Mulţumim, băieţi!, a fost mesajul scurt al giuleştenilor pentru Dussaut şi Marzouk.

Rapid negociază cu CFR şi FCSB

Dan Şucu şi Victor Angelescu, cei doi acţionari ai Rapidului, au planuri mari pentru această perioadă de mercato. Adi Mutu vrea întăriri în defensivă, iar fundaşul CFR-ului, Yuri Matias, este văzut drept candidatul favorit pentru a ajunge în Giuleşti.

Alb-vişiniii au început negocierile cu oficialii clujeni, la scurt timp după încheiarea playoff-ului, dar discuţiile au intrat în impas. Bogdan Mara a explicat, în exclusivitate pentru Playsport.ro, că tranzacţia este încă departe de a fi finalizată.

Rapidul vrea să obţină şi semnătura mijlocaşului francez al FCSB-ului, Malcom Edjouma. Şucu e gata să plătească un milion de euro pentru Edjouma, dar Gigi Becali nu vrea să renunţe la francez pe o sumă mai mică de un milion şi jumătate de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe