Adrian Mutu, între Ungaria și România. Trei oferte pentru „Briliantul” României

Moldoveanu Camelia / 24.11.2021, 09:37
Adrian Mutu, între Ungaria și România. Trei oferte pentru „Briliantul” României

Adrian Mutu își face „cărțile” pentru a reveni în antrenorat, însă nu se grăbește să ia o decizie. „Briliantul” nu exclude nici posibilitatea de a deveni noul selecționer al naționalei României. În același timp, tehnicianul este în discuții cu un club important în Ungaria.

Adrian Mutu ar putea antrena în campionatul vecinilor din Ungaria

După o perioadă destul de dificilă la FC U Craiova, fiind vorba de o echipă nou promovată, Adrian Mutu caută stabilitate. Dorințele i-ar putea fi împlinite chiar de către vecinii unguri. Directorul sportiv al clubului Kisvarda a dezvăluit în presa maghiară că se află în discuții cu „Briliantul”.

Kisvarda este în acest moment pe locul 3 în prima ligă din Ungaria. Echipa pe care ar putea să o antreneze Adrian Mutu are acum 24 de puncte după 12 meciuri. Rezultatele sunt destul de bune, ținând cont că următoarea echipă este Puskas cu 25 de puncte, iar pe primul loc se află Ferencvaros cu 28 de puncte.

Da, este adevărat, dar încă nu am decis ziua când o să mă văd cu el. Urmează să mă văd, acum nu știu dacă ajungem la o înţelegere sau nu. Indiferent ce pas aș fi făcut nu făceam de întreruperea de campionat pentru că nu avea niciun sens. Totuși, e o echipa în primele 3”, a declarat Adrian Mutu, potrivit Antena Sport.

Dacă ar fi să ajungă la Kisvarda, Adrian Mutu s-ar întâlni la această echipă cu doi fotbaliști români: Andrei Peteleu și Claudiu Bumba.

„Briliantul” nu exclude posibilitatea de a fi noul selecționer al României

După despărțirea de FC U Craiova 1948, Mutu a mărturisit că își dorește ca în cariera de antrenor să ajungă la Fiorentina și la echipa națională a României. Aducându-se în discuție echipa națională, „Briliantul” a avut un răspuns formal prin care nu a exclus posibilitatea, dar nici n-a vrut să supere pe cineva. Mai exact, nu a vrut să-l supere pe Mirel Rădoi deoarece se află încă sub contract cu FRF până la finalul lunii noiembrie a acestui an.

Am văzut și eu că se discută despre mine. E ok, dar cum v-am mai spus, nu am luat nicio decizie. Analizez tot ce se întâmplă. Nu știu, nu ştiu dacă e întrebarea care trebuie să mi-o adresați mie. Cred că ar trebui să i-o adresați altcuiva și nu știu, atât timp cât contractual naționala României mai are încă antrenor. Nu e frumos să vorbesc despre acest lucru”, a mai spus Adrian Mutu, potrivit aceleiași surse.