Adrian Mutu rupe tăcerea despre Dan Șucu și Rapid. E clar acum, toată lumea știe ce se întâmplă, de fapt

Gabriel-Alexandru Ioniță 18.08.2022, 19:05
Adrian Mutu rupe tăcerea despre Dan Șucu și Rapid. E clar acum, toată lumea știe ce se întâmplă, de fapt

Adrian Mutu a dat detalii importante în legătură cu modul în care sunt efectuate transferurile la Rapid. Antrenorul echipei giuleștene a explicat că de acest aspect se ocupă el, alături de președintele Daniel Niculae și de co-acționarul Victor Angelescu. Asta în vreme ce celălalt acționar, Dan Șucu, nu se implică în strategia de transferuri, ci este doar pus la curent de ceilalți din acest punct de vedere.

Adrian Mutu a dezvăluit că Dan Șucu nu se implică în latura sportivă la Rapid

Adrian Mutu a spus că Dan Șucu nu își dorește să se bage în chestiuni ce țin de latura sportivă. Proprietarul Mobexpert se ocupă de organizarea și dezvoltarea celorlalte aspecte din viața clubului, cum ar fi infrastructura sportivă sau sectorul juvenil. Iar pe plan sportiv i-a „delegat” să se ocupe pe ceilalți trei oameni importanți din cadrul clubului.

Domnul Șucu e înștiințat, nu consultat. Nu știu dacă vrea să fie consultat. El e preocupat de organizarea și dezvoltarea clubului. Președintele Niculae, Victor Angelescu și cu mine decidem împreună. Ne uităm, vorbim și vedem de ce e nevoie. Se uită și Victor, mă uit și eu cu cei din staff”, a spus Adrian Mutu la Digi Sport.

Un fost jucător important din Giulești crede că Rapidul mai are nevoie de întăriri

Legat de eventualele transferuri pe care le-ar mai putea face cei de la Rapid în această perioadă, Ovidiu Herea, fostul mijlocaș al echipei din Giulești, a spus că fosta sa echipă ar mai avea nevoie de un atacant.

„Dugandzic cred că e singurul acolo, nu știu dacă mai au un atacant clasic, număr 9. Poate atunci au nevoie de încă un atacant. Iar la fundași a venit Iacob, trecut pe la Farul. A avut evoluțîi bune și la Chindia, e un transfer bun. Mai este Săpunaru, Grigore… Într-adevăr, dacă sunt doar cei trei fundași centrali, mai este nevoie de unul.

Da, Grigore a avut câteva greșeli de-a lungul timpului. Cred că are prea multe încredere în el câteodată. Prin experiența pe care o are, are relaxarea asta câteodată și poate nu e ok. Dar mie mi-a plăcut cum s-a completat cu Săpunaru și a fost o defensivă bună și anul trecut. Având în vedere că Rapid a avut rezultate foarte bune, la fel. Iar Rapid a primit goluri destul de greu.

Alex Ioniță, remarcatul lui Ovidiu Herea

Nu știu ce să zic, dacă aș face față la Rapid. Mi-a lipsit contactul cu prima ligă în ultimii ani, dar dacă e să o iau așa… La ce nivel e în Superliga, poate că aș mai face față. Nu știu dacă neapărat ca titular, dar prin experiența pe care o am, poate că la unele meciuri aș putea să dau tot ce am mai bun. Dar momentan sunt la Metaloglobus, e un proiect care m-a încântat, sunt mulți jucători pe care eu îi cunosc și sunt prietenii mei. Cum am spus și mai devreme, avem o ambiție și ne dorim să prindem primele 6.

La Rapid cred că sunt jucători tineri, de valoare, care pot face o treaba foarte bună. Au un Alexandru Ioniță într-o formă foarte bună, un Ciobanu care poate face diferența. L-am văzut și pe Papeau… Mi se pare un jucător spectaculos, plăcut ochiului, plăcut Giulestiului. Dar cred că pentru un jucător de atac ai nevoie de realizări, pase de gol și goluri. Are nevoie de cifre, ca orice jucător”, a spus Herea la PlaySport Live.