Adrian Rus la Universitatea Craiova? Demonstrație de forță a lui Mihai Rotaru. Cifrele loviturii încercate în Bănie

Robert Zanfir / 09.01.2022, 23:34
Adrian Rus la Universitatea Craiova? Demonstrație de forță a lui Mihai Rotaru. Cifrele loviturii încercate în Bănie

Universitatea Craiova ar încerca o lovitură care pare de domeniul imposibilului în acest moment. Mihai Rotaru a pus ochii pe Adrian Rus și ar fi gata să ofere o sumă consistentă pentru aducerea fundașului naționalei în Bănie.

Universitatea Craiova a avut un final de toamnă de coșmar. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a înșirat o serie de 7 meciuri fără victorie, iar titlul a devenit iar o fata morgana pentru olteni. Totuși, Mihai Rotaru și-a declarat susținerea totală pentru antrenor.

Adrian Rus la Universitatea Craiova? Demonstrație de forță a lui Mihai Rotaru. Cifrele loviturii încercate în Bănie

Universitatea Craiova a început seria amicalelor. Oltenii sunt în cantonamentul din Turcia, iar Mihai Rotaru a fost în tribune la victoria, 5-2, cu maghiarii de la Paksi.

Omul de afaceri a declarat că ratarea play-off-ului ar fi un dezastru managerial. În fapt, patronul oltenilor ar fi demarat deja căutările pentru noul sezon, neîmpăcat cu gândul ratării unui nou titlu.

Iar lovitura cea mare pare a fi aducerea lui Adrian Rus. Potrivit ProSport, oltenii s-ar fi interesat de condițiile în care poate fi adus fostul fundaș de la Sepsi și actual jucător la MOL Vidi.

Sursa citată notează că cei din Bănie l-au trecut pe jucătorul de 25 de ani în capul listei de achiziții. Mai mult, Mihai Rotaru ar fi gata să bage mâna adânc în buzunar și să pluseze până la 1 milion de euro.

Deși pare greu de crezut că Universitatea va avea putere de a convinge un jucător cu o cotă excelentă nu doar în fotbalul românesc, mutarea ar putea fi plauzibilă.

Oltenii au recunoscut în mai multe rânduri că punctul nevralgic al echipei este apărarea. Marius Constantin și Paul Papp nu oferă încredere, în timp ce Mihai Bălașa a fost deja pus pe liber.

900 de mii de euro este cota lui Adrian Rus, care a impresionat în meciul cu Germania, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar. Seria de partide reușite ale jucătorului din Satu Mare vine după Campionatul European de tineret excelent bifat în 2019, atunci când a ajuns cu naționala lui Mirel Rădoi până în semifinalele competiției.

Adrian Rus in capul listei de transferuri a unui club din Primera Division
Adrian Rus ar putea ajunge la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova, victorie în primul amical al iernii

Universitatea Craiova pregătește a doua parte a campionatului în cantonamentul din Turcia. Echipa lui Reghecampf s-a cazat la Belek, iar Mihai Rotaru a decis să fie alături de jucători, conform Gsp, la primul amical al iernii.

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 5-2 în fața maghiarilor de la Paksi, scor 5-2.

Papp (Min.2), Koljic (Min.44), Baiaram (Min.56 și 78) și Vînă (Min.76) au marcat pentru olteni.

Echipa de start a Universității Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, B. Brășfăleanu, Bancu – Roguljic, Screciu, Nistor – Cîmpanu, Koljic, Ivan

Rezerve: Lazar, Căpățână, Mitran, M. Constantin, Vătăjelu, Vînă, Al. Crețu, Houri, Di Mauro, Markovic, Baiaram

Echipa folosită în repriza secundă: Lazar – Căpățână, Mitran, M. Constantin, Vătăjelu – Vînă, Al. Crețu, Houri – Gustavo, Markovic, Baiaram