Continuă Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova? „Ar fi un dezastru managerial!” Decizia lui Mihai Rotaru

Robert Zanfir 29.12.2021, 20:49
Continuă Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova? „Ar fi un dezastru managerial!” Decizia lui Mihai Rotaru

Mihai Rotaru a vorbit despre viitorul lui Laurențiu Reghecampf. Universitatea Craiova a încheiat anul cu o serie de 7 meciuri fără victorie, iar omul de afaceri crede că ratarea play-off-ului ar fi un dezastru pentru echipă.

Universitatea Craiova are parte de o nouă deziluzie, deși oltenii au plecat la drum în noul sezon cu mari ambiții. Laurențiu Reghecampf vorbea, la un moment dat, despre titlu, dar totul a luat-o la vale de atunci.

Continuă Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova? Decizia lui Mihai Rotaru

Universitatea Craiova a terminat sezonul de toamnă cu o remiză, 1-1, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș. De atunci, în spațiul public s-a vorbit despre posibilii înlocuitori ai lui Reghecampf. Mirel Rădoi ar fi o variantă pentru Mihai Rotaru.

Omul de afaceri ar fi interesat și de aducerea lui Ronny Levy, fostul antrenor al FCSB. Totuși, Rotaru îi acordă tot creditul actualului tehnician, dar avertizează că ratarea prezenței în play-off ar fi un dezastru.

„Nu există cu dacă. Dacă vom continua așa, vom retrograda, e simplu. Nu luăm în calcul pierderea play-off-ului, ar fi un dezastru managerial din toate punctele de vedere.

Noi ne batem la podiumul campionatului, la locul trei, și la Cupa României, acestea sunt obiectivele Universității Craiova.

Nu luăm în calcul schimbarea antrenorului. Avem încredere că totul se poate rezolva, pentru că echipa, în afara meciului cu UTA, și-a dominat adversarii.

Am dominat-o pe FCSB, care a câștigat în minutul 93 după ce noi am avut ocazii mari în repriza a doua”, a declarat Mihai Rotaru pentru Digi Sport.

Noile obiective ale Universității Craiova

Cu 32 de puncte din 21 de etape, Universitatea Craiova este abia pe locul 5 în Liga 1. Oltenii sunt la egalitate de puncte cu Rapid, care ocupă locul 7, poziție din afara locurilor de play-off.

Mihai Rotaru a fixat noile obiective al echipei. „Locul trei, câștigarea Cupei României și calificarea într-o cupă europeană, Conference League, că nu putem spera la Champions League dacă terminăm pe locul trei”, a spus Mihai Rotaru.

Echipa va arăta mult mai bine după perioada de iarnă. O să vedeți. Nu ne temem pentru play-off. Nu avem cum să ne gândim la titlu, dar pentru play-off nu se pune problemă
Laurențiu Reghecampf

Rapid, Sepsi, CFR Cluj, Dinamo și FC U Craiova sunt primele rivale ale Universității Craiova în 2022.

Urmăriți Playsport.ro și pe