Adversară de temut pentru Simona Halep, vaccinată în chiuvetă. Informații uluitoare ies la iveală în cazul italiencei Camila Giorgi

Robert Zanfir 06.01.2023, 20:56

Camila Giorgi (31 de ani) și-a falsificat certificatul COVID, pentru a putea participa la concursuri. Fosta adversară a Simonei Halep a fost „trădată” de Daniela Grillone, medicul arestat pentru vaccinări „la chiuvetă”.

Camila Giorgi și Simona Halep, cea mai vizibilă jucătoare din tenisul românesc, s-au întâlnit de două ori în circuitul WTA. Ultima dată în 2021, la US Open. Românca conduce cu 2-0 în clasamentul meciurilor directe. Între timp, Halep se zbate să își salveze finalul carierei, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat și a fost suspendată provizoriu din tenis. De partea cealaltă, italianca este în Australia, la turneul WTA 500 de la Adelaide. Se pregătește pentru întâlnirea cu Sorana Cîrstea.

Fosta rivală a Simonei Halep, Camila Giorgi, vaccinată la chiuvetă

Camila Giorgi (66 WTA) se află în pragul unui scandal fără precedent. Italianca a fost dată în vileag că și-a falsificat certificatul COVID-19 pentru a putea participa la turnee în timpul pandemiei. Mărturisirea vine direct de la sursă. Daniela Grillone a fost arestată în februarie pentru vaccinuri „la chiuvetă”. Unul dintre pacienții medicului ar fi nimeni alta decât cunoscuta jucătoare de tenis.

„Sunt profund șocată și regret acțiunile mele!”, a spus Daniela Grillone, conform Corriere del Veneto. Potrivit acesteia, Camila i-a cerut să îi falsifice toate certificatele de vaccinare, pentru a putea lua startul la turneele de tenis care au impus prezentarea unui certificat pentru înscrierea pe tabloul competiției. În urma dezvăluirilor medicului, Camila Giorgi riscă de la trei luni și doi ani de închisoare.

Spre deosebire de Camila Giorgi, Simona Halep a fost printre primii sportivi care au ales să se vaccineze anti-covid.

„Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul”, a declarat Halep în februarie 2021, la ieșirea din centrul de vaccinare.

SMS trimis de Simona Halep: „E un sentiment diferit, nu-i așa?”

Simona Halep este una dintre cele mai apreciate și mai respectate jucătoare din circuit. Românca a fost recent lăudată de nimeni alta decât fostul lider mondial Ashleigh Barty (26 de ani). Triplă câștigătoare de turnee Grand Slam, australianca a povestit în cartea sa autobiografică despre surpriza uriașă avută din partea Simonei, după ce a triumfat la Wimbledon.

„Am deschis telefonul și am văzut cum curg mesajele. Primul a fost puțin neașteptat, deși am știut mereu cu ce fel de persoană am de-a face:

Felicitări, amico! Sunt atât de fericită pentru tine, prietenă dragă. Meriți! E un sentiment diferit, nu-i așa? Cât de bine e în balcon! Să te bucuri de moment!. Era de la Simo. Ce legendă!”, a povestit Ashleigh Barty, în cartea autobiografică My Dream Time: A Memoir of Tennis & Teamwork.

Urmăriți Playsport.ro și pe