SMS trimis de Simona Halep: „E un sentiment diferit, nu-i așa?” Dezvăluiri în premieră despre campioana din România

Robert Zanfir 05.01.2023, 23:53
SMS trimis de Simona Halep: „E un sentiment diferit, nu-i așa?” Dezvăluiri în premieră despre campioana din România

Ashleigh Barty (26 de ani) o laudă pe Simona Halep (31 de ani) în cartea autobiografică „My Dream Time: A Memoir of Tennis & Teamwork”. Australianca s-a retras din tenis în 2022 și s-a apucat de scris.

Simona Halep încă traversează cea mai neagră perioadă a carierei. Românca nu a mai jucat din august 2022, după eliminarea din primul tur de la US Open. Mai mult, ex-liderul WTA a fost suspendată provizoriu din tenis, în urma cazului de dopaj în care a fost implicată. Cu toate acestea, Simona afișează un tonus bun, iar speranțele par să încolțească odată cu intrarea în 2023. Iar veștile bune vin și din partea rivalelor. Românca a fost „zugrăvită” într-o lumină excelentă de nimeni alta decât Ashleigh Barty. Fost lider mondial, fostă campioană la Australian Open, în 2019, Roland Garros, în 2021, și Wimbledon, în 2022.

SMS trimis de Simona Halep. Dezvăluiri în premieră despre campioana din România

Australianca s-a retras din tenis pe când domina circuitul mondial. A suprins pe toată lumea, dar a prezentat și motivul pentru care a luat neașteptata decizie. S-a apucat de scris cărți pentru copii. Între acestea s-a strecurat și o carte autobiografică. Și câteva paragrafe despre Simona Halep.

Românca i-a trimis un mesaj de felicitare imediat după trofeul de la Wimbledon. Barty a fost impresionată de franchețea și sinceritatea româncei.

„Am deschis telefonul și am văzut cum curg mesajele. Primul a fost puțin neașteptat, deși am știut mereu cu ce fel de persoană am de-a face:

Felicitări, amico! Sunt atât de fericită pentru tine, prietenă dragă. Meriți! E un sentiment diferit, nu-i așa? Cât de bine e în balcon! Să te bucuri de moment!. Era de la Simo. Ce legendă!”, a povestit Ashleigh Barty, în cartea autobiografică My Dream Time: A Memoir of Tennis & Teamwork.

Halep, idol pentru rivalele din circuit

Ash Barty nu este singura care găsește cuvinte de laudă la adresa româncei. Jessica Pegula se temea de Halep înaintea semifinalei de la Toronto, din 2022. Americanca a avut și motive. Halep s-a calificat în cele din urmă în finală, pe care a și câștigat-o.

„Joc împotriva Simonei Halep, o mare campioană și va fi foarte greu. Mă bucură să știu că sunt cel mai bine clasată, dar atât. În plan mental nu înseamnă absolut nimic”, a declarat Jessica Pegula, la conferința de presă premergătoare partidei cu Halep.

„Simt că Simona s-a întors la nivelul ei cel mai bun. Am văzut-o jucând la Melbourne. Am urmărit-o timp de mulți ani, o admir, mă identific cu ea pentru că este o luptătoare și are un stil variat. Ce am văzut anul trecut în jocul ei s-a schimbat cu siguranță în ultimele luni. Acum chiar s-a întors pe drumul cel bun, îi văd ambiția în ochi și nu m-ar surprinde deloc dacă ar ajunge departe în turneu.
Nu îmi doresc să fie o obsesie calificarea într-un sfert de finală la un turneu de Grand Slam. Vom vedea ce se va întâmpla. Voi da totul pe teren. Acum doi ani, la US Open, mi-a trecut prin minte că am ratat o șansă uriașă”,
Alize Cornet, înaintea victoriei cu Simona Halep, de la AO 2022.

Urmăriți Playsport.ro și pe