Afaceristul care a dat-o pe spate pe Anamaria Prodan. Impresara a recunoscut: „Puțini bărbați mai sunt pe lume”

George Drafta 25.01.2023, 18:39
Afaceristul care a dat-o pe spate pe Anamaria Prodan. Impresara a recunoscut: „Puțini bărbați mai sunt pe lume”

Anamaria Prodan a fost din nou vizibilă zilele acestea pe reţelele sociale. Impresarei i-a atras atenţia o declaraţie a unuia dintre bărbaţii „cunoscuţi în oraş”.

Este vorba despre Alex Bodi, fostul partener al Biancăi Drăguşanu. Acesta a cochetat cu fotbalul în trecut, dar a abandonat cariera din cauza unor accidentări.

Şi a ajuns în lumina reflectoarelor în urma relaţiilor cu femei celebre din showbizzul autohton. Ultima care i-a căzut cu tronc omului de afaceri din Mediaş a fost Ema Uta. Relaţia dintre ei a fost însă şi ea una cu năbădăi la fel cum a s-a întâmplat şi în perioada în care Bianca Drăguşanu se afla la braţul său.

Bodi şi Ema Uta şi-au spus din nou adio
Bodi şi Ema Uta şi-au spus din nou adio

Mai nou povestea de iubire dintre Ema Uta şi Alex Bodi a apus şi se pare că de această dată ruptura ar fi definitivă. Afaceristul şi-ar dori reluarea relaţiei cu mama fetiţei sale, Iulia Sălăgean, lucru anunţat printr-o postare de pe o reţea de socializare.

Scrisoarea care a impresionat-o pe impresară

Alex Bodi a explicat ce a dus la separarea de regina make upului de la noi.

Iualia Sălăgean este femeia care i-a dăruit un copil lui Alex Bodi
Iualia Sălăgean este femeia care i-a dăruit un copil lui Alex Bodi

„Eu și fosta mea iubită ne-am înțeles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, dar nu am rezonat la un singur lucru. Mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de Iulia. Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente. Nu vreau sa accept un scandal între Iulia și Ema.

Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea. Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, dacă nu îmi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat”, au fost precizările făcute de Alex Bodi pentru spynews.ro.

Anamaria Prodan, printre fanii lui Bodi

Una dintre vedetele care a reacţionat la declaraţia fostului sportiv a fost Anamaria Prodan. Femeia de 50 de ani a fost cucerită de abordarea aleasă de Alex Bodi şi a lăsat şi un comentariu care cu siguranţă că l-a făcut mândru pe acesta.

„Felicitări!!! Puțini bărbați mai sunt pe lume, restul….” a fost reacţia agentului FIFA care nu avea cum să treacă neobservată.

Urmăriți Playsport.ro și pe