Afirmații grave despre Laurențiu Reghecampf: „Mai bea și el o zi, două, dar și așa e mai bun ca toți ceilalți la un loc”

Gheorghiu Dan 10.08.2022, 14:52
Afirmații grave despre Laurențiu Reghecampf: „Mai bea și el o zi, două, dar și așa e mai bun ca toți ceilalți la un loc”

Laurențiu Reghecampf a fost acuzat de-a lungul timpului de diferite persoane că ar avea probleme cu alcoolul. Fostul antrenor de la FCSB și CSU Craiova este apărat însă de Adrian Mititelu, omul cu care a colaborat la începutul carierei sale de antrenor.

Laurențiu Reghecampf a fost apărat de Mititelu după ce a fost acuzat că ar avea probleme cu alcoolul

Patronul lui FCU Craiova se declară un mare fan al lui Reghecampf. Și a spus despre el că „și băut face treabă mai bună ca ceilalți la un loc”. Mititelu a spus de asemenea că s-a bucurat în momentul când fostul fundaș dreapta a fost demis de la CSU Craiova și a asigurat că acesta va reveni într-o zi pe banca tehnică a echipei sale.

Cine l-a angajat prima dată pe Reghecampf? Eu am fost primul care l-a făcut antrenor. Eu l-am vrut foarte mult. M-am bucurat foarte mult când a plecat de la CSU. Dacă nu era el la CSU, noi cred că îi băteam (n.r. în sezonul trecut). Pentru mine, ca adversar, m-am bucurat când a plecat. Mi-am dat seama că au făcut o greșeală. Nu credeam că Rotaru e atât de naiv încât să-l scape pe Reghecampf.

Ziceau ei că Reghecampf mai bea… Mai bea și el ca orice om. Chiar dacă mai bea o zi sau două, dar după aceea făcea… El și băut face treabă mai bun ca toți ceilalți la un loc. Are ceva nativ. E cel mai bun antrenor din România.

El nu a venit din două motive (n.r. la FCU Craiova). Era prea devreme să sară în barcă la noi, după ce a fost la ei. Era jenant și pentru ei. Și aștepta și o ofertă de afară. Dar într-o zi va antrena la noi.

A trecut prin multe, a avut probleme de familie. Trebuia ajutat, trebuia înțeles. Nimeni nu e ușă de Biserică. Dacă Reghe are vreun exces, poți vorbi cu el și nu mai face”, a spus Adrian Mititelu potrivit gsp.ro.

După despărțirea de CSU Craiova, Laurențiu Reghecampf a semnat cu Neftchi Baku, formație pe care a calificat-o în turul 3 preliminar al Conference League. Acolo, echipa antrenorului român a câștigat pe teren propriu prima manșă a dublei cu Rapid Viena, scor 2-1. Și are deci șanse bune de calificare în play-off. Meciul retur se joacă joi de la ora 21:30, în capitala Austriei.

CITEȘTE ȘI Traumele suferite de Adrian Mititelu ies la suprafață după ani de suferință. „Mă înjurau și râdeau de mine”