Aflat în dizgrație la Galatasaray, Alex Cicâldău petrece o vacanță de vis alături de iubita sa. Cei doi vizitează „orașul iubirii”

Catinca Giosanu 24.06.2022, 12:52
Aflat în dizgrație la Galatasaray, Alex Cicâldău petrece o vacanță de vis alături de iubita sa. Cei doi vizitează „orașul iubirii”

Alex Cicâldău nu mai este dorit la Galatasaray. Presa din străinătate scrie că internaționalul român nu ar mai face parte din planurile lui Okan Buruk.

Fotbalistul nu se agită deloc. El așteaptă să vadă ce se va întâmpla, iar până atunci se distrează cu iubita într-o destinație de vis. Detalii despre locul în care au plecat cei doi amorezi.

Cicâldău a fugit în vacanță ca să uite de probleme

Cei de la Aksam Spor au scris despre Alex Cicâldău că a intrat în digrațiile antrenorului Okan Buruk. În locul lui ar uma să vină Oscar Valentin, de la Rayo Vallecano.

Parcă mă revăd pe mine când îl privesc jucând.”, ar fi spus tehnicianul despre jucătorul celor de la Rayo Vallecano.

Directorul sportiv Cenk Ergün a confirmat că fotbalistul român va fi vândut în cazul în care va bate palma cu clubul din Madrid.

Destinaţia surprinzătoare aleasă de celebrul fotbalist

Cu toate că numele lui a fost trecut pe lista neagră, Alex Cicâldău nu se agită deloc. El a plecat în vacanță cu iubita, pentru a se detensiona.

Destinația aleasă de jucătorul celor de la Galata din această vară este capitala europeană a dragostei, Parisul.

Așteptările au fost foarte mari în privința lui, ținând cont și de suma mare de transfer pe care a venit, dar mai mult a dezamăgit.”, se mai arată în articolul celor de la Akșamspor.

Cum se distrează Cicâldău la Paris

Internaționalul român Alexandru Cicâldău s-a fotografiat undeva lângă Muzeul Luvru. Acolo, el a luat cina împreună cu iubta sa, Bianca. După ce au mâncat, cei doi au vizitat Turnul Eiffel, notează presa centrală.

Iubita lui Cicâldău și-a făcut timp să posteze pe rețelele de socializare câteva imagini surprinse pe străzile din Paris. Fotografiile sunt de-a dreptul spectaculoase. Imaginile au strâns o mulțime de aprecieri într-un timp foarte scurt.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca (@bianca3maria)

Bianca și-a luat recent diploma de medic dermatolog. Ea a studiat această specialitate în București, însă călătorește de câte ori are ocazia în Turcia, pentru a fi alături de fostul jucător al Universității Craiova.

Urmăriți Playsport.ro și pe