Agresată, Anamaria Prodan a scos pistolul. Scene interzise cardiacilor, cu impresara în prim-plan

Giosanu Catinca 23.09.2022, 21:31
Agresată, Anamaria Prodan a scos pistolul. Scene interzise cardiacilor, cu impresara în prim-plan

Face ce face Anamaria Prodan și este în centrul acțiunii. După scandalul de la Snagov, unde Anamaria Prodan și Reghecampf s-au bătut, un alt episod a ieșit la suprafață.

Nu este prima oară când Anamaria Prodan a avut parte de un eveniment șocant.

Impresara a trecut printr-o dramă cumplită. Fiica regretatei artiste Ionela Prodan a avut la un moment dat probleme cu fanii echipei Universitatea Cluj. Aceasta a fost agresată în plină zi, fiind nevoită să apeleze la arma din dotare. Ea a scos pistolul la suporterii formației ardelene, moment în care au încremenit toți de frică. De la ce a pornit totul.

Anamaria Prodan, agresată în plină zi

Anamaria Prodan a fost nevoită, în urmă cu doi ani, să renunțe la un pistol pe care îl deținea. Vedeta avea un pistol Record model de calibru 10x22T, cu bile. Fostul fotomodel purta arma în permanență la ea. Pistolul îi oferea siguranță. Fosta parteneră a lui Reghecampf susține că nu mulți aveau curaj să se apropie de ea știind că are o armă.

Arma i-ar fi salvat viața în 2012, pe vremea când impresara era președinte la Universitatea Cluj. Soția lui Reghecampf își amintește că, la vremea respectivă, 200 de ultrași au intrat peste ea în birou pentru a-i cere socoteală pentru rezultatele slabe ale echipei.

”Au venit peste mine în birou”

Totuși, vedeta  nu s-a lăsat intimidată de fanii echipei din Ardeal. Dimpotrivă! Ea a scos pistolul din dotare și l-a invitat la dialog pe liderul suporterilor ardeleni.

Cu mine nu au avut curaj nici măcar să vină foarte aproape de mine. Am avut niște episoade la Cluj… au fost spectaculoase! Aveam permis de port armă și stăteam cu pistolul pe masă. Ia întreabă-i!”, spunea Anamaria Prodan.

Niciunul nu a avut curaj să vină aproape de ea, conform propriilor spuse.

Le-am zis ‘Care se apropie, vedem…’. Au venit peste mine în birou. 200 erau. Aveam un birou de trei ori cât studioul și au venit pentru că au făcut acel marș de 5-6 mii de oameni să plec din oraș, deci și acolo am făcut istorie. Am scos pistolul pe masă.

Când au deschis ușa și au intrat câtă frunză și câtă iarbă… le era frică tuturor să cheme poliția. Am intrebat cine e șeful și i-am zis să se așeze în fața mea și vorbim dacă avem de discutat ceva.

Care se apropie, e problemă mare cu mine. A fost spectacol!”, a continuat fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf.

Motivul incredibil pentru care a renunțat la armă

Anamaria Prodan nu mai are acces la arma cu care ”i-a amenințat” pe suporterii formației din Cluj. Ea a fost nevoită să predea autorităților pistolul după ce s-a descoperit că i-a expirat permisul de port-armă.

Am predat pistolul de frică, să nu cumva să mă enervez vreodată să fac vreo nefăcută.”, a mai spus Anamaria Prodan, într-un interviu acordat pentru prosport.ro.