Măcel între Reghecampf și Anamaria Prodan. Bătaia s-a soldat cu audieri la poliție

Ștefănescu Dragoș 23.09.2022, 21:05
Măcel între Reghecampf și Anamaria Prodan. Bătaia s-a soldat cu audieri la poliție

În urmă cu mai bine de un an, Anamaria Prdoan și Laurențiu Reghecampf au decis să pună punct mariajului lor. De atunci, cei doi nu au ratat nicio ocazie pentru a se ataca reciproc. Se pare că vineri, Anamaria și Laurențiu ar fi avut chiar o altercație fizică, ei ajungând ulterior la sediul poliției din Snagov.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns să se bată. Cei doi au fost audiați la sediul poliției Snagov

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus punct mariajului lor în urmă cu mai bine de un an. De atunci, cei doi nu au contenit să se atace reciproc cu fiecare ocazie ivită.

Se pare însă că lucrurile au scăpat de sub control în cursul zilei de vineri. Cei de la Realitatea Sportivă au anunțat că Anamaria și Laurențiu ar fi ajuns la o altercație fizică. Se pare că totul ar fi pornit după ce antrenorul a mers la casa din Snagov a impresarei, pentru a vorbi cu fiul său, Bebeto. Anamaria nu i-a permis însă să intre în casă și astfel lucrurile au degenerat într-un conflict fizic.

Ulterior cei doi au ajuns la sediul poliției din Snagov. Se pare că Laurențiu Reghecampf susține că a fost lovit cu palmele de Anamaria Prodan. De cealaltă parte, impresara a explicat că a fost lovită de antrenorul lui Neftchi Baku. Mai mult, cei doi au continuat să se certe chiar și în sediul poliției. La fața locului a fost chemată și o ambulanță.

Surse IPJ Ilfov au dezvăluit că Reghecampf ar fi prezentat urme de violență la nivelul feței. În schimb, Anamaria nu ar fi avut urme vizibile ale unei agresiuni fizice.

Anamaria Prodan a dezvăluit care sunt bărbații cu care nu ar putea avea o relație

De când Anamaria Prodan a divorțat de Laurențiu Reghecampf, s-a speculat neîncetat pe marginea unor presupuse relații de iubire ale impresarei. Până acum însă nu s-a confirmat nimic. Recent s-a tot vorbit că Anamaria ar avea o relație cu Ibrahim Ashary, un chirurg plastician din Arabia Saudită. Cei doi au apărut împreună în mai multe fotografii postate de Anamaria pe rețelele de socializare.

Sătulă de aceste speculații, impresara a dorit să infirme presupusa sa relație cu Ibrahim Ashary. Anamaria a explicat că între ea și chirurgul plastician este doar o relație de prietenie și nimic mai mult. Cu această ocazie, ea a subliniat că nu ar putea avea o relație cu un bărbat cu o meserie îndoielnică sau care este însurat.

Domnul doctor îmi este foarte, foarte bun prieten. Am discutat să deschidem o clinică în România, bebele meu (n.r.- Laurențiu Reghecampf jr) îl cunoaște, toți prietenii mei îl cunosc pentru că avem același anturaj, locuim în același loc, ne vedem zilnic, mâncăm zilnic, ne facem planuri.

Este căsătorit, are copii, îmi este foarte drag, îl iubesc pentru ceea ce este, un om minunat, dar eu, când pun o poză, am niște hashtag-uri, dacă zic `my friend`, înseamnă că e prietenul meu. Dacă zic `my love, my husband` (n.r.- dragostea mea, soțul meu), e cu totul și cu totul altceva.

Dar menționez de fiecare dată că e prietenul meu. Eu niciodată nu o să mă fac de râs combinându-mă cu un play-boy, cu un stripper, cu un om însurat. Valorile mele sunt altele, sunt perfecte. În momentul acesta, sunt singură!”, a declarat Anamaria Prodan.