Aguero, lângă Messi din vară! Spaniolii anunță: „Acord total! Vine gratis la Barca”

Marian Cărăvan 14.03.2021, 16:03
Aguero, lângă Messi din vară! Spaniolii anunță: „Acord total! Vine gratis la Barca”

Odată cu revenirea lui Juan Laporta în fruntea Barcelonei, lucrurile încep să se miște la clubul catalan. Omul care a mai condus gruparea blaugrana e pus pe fapte mari. Un fotbalist important va veni pe Camp Nou. Aguero, lângă Messi din vară!

Aguero, lângă Messi din vară! Spaniolii anunță: „Acord total! Vine gratis la Barca”

Atacantul argentinian este în ultimele luni de contract cu Manchester City. Sergio Aguero va veni pe Camp Nou din postura de jucător liber de contract. Angajamentul la gruparea din Premier League va expira pe 30 iunie, iar atacantul de 32 va reveni în campionatul Spaniei, unde a jucat pentru Atletico Madrid. Dar acum va schimba echipa. Conform publicației spaniole AS, Sergio Aguero a ajuns la un acord cu Barcelona și va semna un contract pe doi ani cu gruparea condusă de Juan Laporta. Oficialii lui Man City nu au reușit să-l convingă pe Aguero să-și prelungească înțelegerea cu formația din Premier League.

Prin urmare, Sergio Aguero revine în Spania și va juca pentru Barcelona. O informație care nu poate decât să-i bucure pe fanii Barcei. Mutarea ce va fi concretizată la vară le dă speranțe fanilor că și Lionel Messi va rămâne la catalani. Suporterii mizează pe buna relație de prietenie dintre Messi și Aguero. Aguero, lângă Messi din vară!

Până atunci, Kun Aguero se bucură de primul său gol marcat în Premier League, după o pauză de aproape 14 luni. Argentinianul a deschis scorul în meciul cu Fulham, câștigat de „cetățeni” cu 3-0. Din 21 ianuarie 2020 nu mai marcase în campionatul Angliei. S-a întâmplat în meciul cu Sheffield United, scor 1-0. Aguero are totuși o scuză, a fost accidentat o mare parte din sezonul actual.

Aguero, langa Messi din vara!
Aguero, langa Messi din vara!

Juan Laporta vrea să-l păstreze pe Lionel Messi

Starul argentinian Lionel Messi se află în ultimele luni de contract cu Barcelona. Fanii nici nu concep ca acesta să plece de pe Camp Nou. Fotbalistul care a venit încă de când avea 13 ani la Barcelona, a intrat definitiv în inimile fanilor. Aceștia tremură acum, întrucât Messi se află la final de contract și ar putea pleca de la catalani. Însă noul președinte, Joan Laporta, e dispus să îl păstreze pe Messi. Fanii Barcelonei sunt în al nouălea cer după anunțul făcut de noua conducere legat de viitorul lui Lionel Messi. Joan Laporta a vorbit imediat după ce a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al Barcelonei.

Văzându-l pe Messi, cel mai bun jucător al lumii, votând alături de fiul său m-a emoționat și mi-a demonstrat că iubește Barca. Johan (n.r – Cruyff) i-ar fi spus să rămână, cu siguranță. Când pleci de aici, trebuie să pleci pe ușa din față. Propunerea mea va exista, dar va depinde de el. Nu banii vor fi cei mai importanți.

După ce voi vorbi și cu restul angajaților, îl voi suna pe Messi. Dacă îl voi convinge? Depinde de el. Eu voi face tot ce pot în condițiile economice actuale”, a declarat Joan Laporta, citat de Mundo Deportivo.