Ajuns în liga a patra din Italia, Raul Rusescu a marcat ca atunci când juca pentru FCSB | VIDEO

Robert Zanfir 17.02.2022, 21:28
Ajuns în liga a patra din Italia, Raul Rusescu a marcat ca atunci când juca pentru FCSB | VIDEO

Raul Rusescu a fost decisiv pentru Lamezia Terme, în ultima etapă din Serie D. Fostul atacant al FCSB a marcat singurul gol al partidei cu Licata.

Raul Rusescu a semnat surprinzător cu o echipă din liga a patra din Italia, deși ofertele din Liga 1 nu au fost puține. Fostul golgheter al Ligii 1 s-a antrenat cu FC Voluntari, după experiența de la Academica Clinceni.

Ajuns în liga a patra din Italia, Raul Rusescu a marcat ca pe vremea FCSB

Raul Rusescu (33 de ani) nu a uitat fotbalul. Încântă și în Serie D din Italia. Fostul jucător al celor de la FCSB, Sevilla sau Braga a marcat singurul gol al echipei sale în victoria din deplasare, cu Licata.

Reușita a venit în minutul 45, în urma unei preluări în careu și a unui șut sub transversală.

Pentru Raul Rusescu este al doilea gol al sezonului în tricoul celor de la Lamezia Terme.

Românul a debutat cu gol în Serie D, în victoria cu Citta S.Agata, scor 2-1.

Raul Rusescu a jucat în 9 meciuri pentru echipa din sudul Italiei. După 23 de etape, Lamezia Terme este pe locul 3 în Serie D, Grupa I.

Raul Rusescu și compania sunt la 4 puncte de primul loc, care asigură promovarea directă în Serie C.

Raul Rusescu se bucură de fotbal și în liga a patra din Italia, unde joacă pentru Lamezia Terme.

Raul Rusescu, conflict cu Mihai Stoica

Pe când juca la Academica Clinceni, Raul Rusescu a fost prins într-un scandal cu cei de la FCSB, care l-au acuzat că a jucat cu altă ambiție împotriva fostei sale echipe. De remiza dintre FCSB și Academica Clinceni, 2-2, a profitat CFR Cluj.

„Nu am folosit până acum această pagină pentru un drept la replică și nu credeam că o să am motive să o fac, dar ținând cont de ultimele postări și apariții publice, am simțit nevoia să scriu câteva rânduri.

Primul meu instinct a fost să te sun și să îți spun personal ce am de zis, dar ținând cont că pentru tine spațiul și opinia publică sunt mai importante, am decis să îți spun în același stil.

Ținând cont că sub îndrumarea ta am realizat prima mare surpriză din fotbalul românesc, sub îndrumarea ta am realizat a 2-a „remontada” istorică din epoca modernă a fotbalului românesc, sub îndrumarea ta am învins la București campioana Europei în exercițiu, sub îndrumarea ta am câștigat după mulți ani titlul, cu multe etape înainte de final.

Sub îndrumarea ta am realizat tripla, sub îndrumarea ta am realizat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieții, pe scurt sub îndrumarea ta m-am dezvoltat ca om și ca fotbalist, iar din lumea fotbalului tu ești persoana care mă cunoaște atât de bine și știe foarte bine ce înseamnă pentru mine un meci de fotbal și faptul ca urăsc sa pierd indiferent de activitatea pe care o practic.

Raul Rusescu, către Mihai Stoica: Ai aruncat cu noroi!

Și cu toate astea, din cauza unei execuții lamentabile, să faci insinuările pe care le-ai făcut și să creezi un nor de îndoială asupra mea și asupra a tot ceea ce reprezint este prea mult.

Te-am respectat tot timpul și o voi face și de acum încolo chiar dacă, pentru a masca altceva, ai aruncat cu noroi într-o persoană care a fost, este și va rămâne așa cum ai cunoscut-o acum 15 ani: respectuoasă, timidă, corectă și cu mare dragoste pentru sportul rege.

Mai mult ca sigur, în anii ce urmează, din varii motive, nu voi mai îmbrăca tricoul roș-albastru, dar asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul și o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Nu știu unde mă duce viața și, poate, în viitor, o să joc la o rivală a Stelei (Academica Clinceni nu este o rivală), repet: asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul și o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Sunt mândru de ceea ce am realizat până acum și sunt și mai mândru pentru ca am făcut milioane de oameni fericiți (pe lângă cei care umpleau stadionul până la refuz)”, a fost replica lui Rusescu pentru Mihai Stoica, la acea vreme.

Urmăriți Playsport.ro și pe