Al Hilal a doborât toate recordurile după transferul lui Neymar. Vânzări uriașe de tricouri și milioane de vizualizări pe rețelele sociale

Cristian Stan 17.08.2023, 11:35

Neymar (31 ani) s-a transferat în această săptămână de la PSG la Al-Hilal.

Mutarea brazilianului a fost una cu impact atât în mediul online, cât și în viața reală.

Cozi la tricouri, milioane de vizualizări pe Internet

Neymar a decis să o părăsească în această vară pe PSG, după 6 ani de zile, pentru o mutare în campionatul Arabiei Saudite, la Al-Hilal. Gruparea franceză încasează aproximativ 100 milioane de euro de pe urma transferului, însă nici jucătorul sau clubul arab nu o duc mai rău, în această perioadă, din punct de vedere financiar.

Postările cu Neymar au făcut furori pe internet. Peste 61.5 milione de vizualizări au acumulat toate subiectele legate de mutarea starului naționalei Braziliei în Arabia, în timp ce clipul oficial de prezentare a adunat peste 13.6 milioane de afișări pe rețeaua de socializare, Twitter, potrivit FootMercato.

Al-Hilal a făcut o mutare de succes, asta pentru că, în doar 24 ore de la oficializarea transferului atacantului, numărul de următori ai clubului s-a dublat pe social media. Totodată, fanii au luat cu asalt fan shop-ul echipei din prima divizie a Arabiei Saudite, pentru a obține un tricou cu Neymar.

Neymar, condiții de vis la noua echipă

Starul sud-american va primi aproximativ 300 milioane de euro în cele două sezoane în Arabia Saudită, însă asta nu e totul. Omul de atac le-a cerut saudiților trei bolizi de lux pentru el: Bentley Continental GP, Aston Martin DBX și Lamborghini Huracan. Valorea totală a acestora este estimată la 600.000 de euro.

Nici membrii familiei nu au fost uitați. Gruparea din Orient va trebui să pună alte cinci mașini la dispoziția membrilor familiei lui Neymar. Șoferul personal nu lipsește nici el, iar acesta va trebui să fie la dispoziția jucătorului la orice oră din zi.

Locuința lui Neymar este și ea una fabuloasă. Ocupantul locului 3 la Balonul de Aur, în două rânduri, a dorit să aibă o vilă cu 3 saune și minim 25 de camere. Acesta va avea, de asemenea, 5 servitori, și un bucătar personal. Nici nutriția nu este neglijată. Din frigiderul lui Neymar nu au voie să lipsească niciodată sucul de acai și băuturile energizante cu flori de guarana.

Fotbalistul face ravagii și în mediul online, astfel că șeicii au luat și acest aspect în calcul. Neymar are stipulat în contractul cu Al-Hilal o clauză de 500.000 euro pentru fiecare postare în care promovează Arabia Saudită pe rețelele sociale.

Urmăriți Playsport.ro și pe