Alex Cicâldău este speranța turcilor de la Galata, în acest sezon. ”Trebuie să acopere absența unui număr 10!”

Moldoveanu Camelia 21.08.2021, 12:02
Alex Cicâldău este speranța turcilor de la Galata, în acest sezon. ”Trebuie să acopere absența unui număr 10!”

Galatasaray își pune toate speranțele în Alex Cicâldău. Turcii se așteaptă ca românul să acopere absența unui număr 10. Cuvinte de laudă după primul gol înscris chiar în meciul de debut în tricoul roșu-galben.

Fanii celor de la Galatasaray sunt în extaz

Antrenorului Fatih Terim, care l-a trimis pe Cicâldău pe teren încă din primul minut al confruntării cu Giresunspor. Cu 2-0 s-a impus Galatasaray în prima etapă a noului sezon. Iar Alexandru Cicâldău și-a trecut numele pe lista marcatorilor, din penalty, în prelungirile primei reprize.

Cicâldău a semnat reușita de 2-0, scorul fiind deschis în minutul 31, de Mbaye Diagne. Acesta a ratat ulterior un penalty, ceea ce nu s-a mai întâmplat și cu Alexandru Cicâldău, care, în minutul 45+2, a stabilit scorul final.

Alexandru Cicâldău, unul dintre noile transferuri ale lui Galatasaray, a experimentat bucuria de a marca în primul meci în tricoul galben-roșu. Au fost apreciate și performanțele sale. Cicâldău și-a ajutat coechipierii în apărare și în atac și nu a lăsat nicio bucată de teren neacoperită”, au scris cei de la fotomac.com.

Turcii își doresc ca Alex Cicâldău să fie noul număr 10

Galatasaray a făcut egal cu Randers, 1-1. Alexandru Cicâldău a lipsit din acest meci deoarece nu are dreptul să joace în play-off-ul Europa League după ce a fost prezent în aceeași etapă și cu Universitatea Craiova. Fără omul care a marcat în meciul precedent, turcii au atins poarta adversă dor cu mingea șutată de Muhammed Akturkoglu.

Absența fostului jucător de la Universitatea Craiova a influențat destul de mult jocul celor de la Galatasaray, lucru remarcat chiar de către jurnaliștii turci de la Fotomac. Aceștia speră ca Cicâldău să acopere absența unui număr 10. Mai mult, este așteptat cu nerăbdare pe teren de către fanii noii sale echipe.

Prestațiile românului sunt așteptate cu nerăbdare la Galatasaray, care își dorește să acopere lipsa unui număr zece autentic cu acest transfer”, au scris cei de la Fotomac.

Alexandru Cicâldău, un fotbalist cu „identități multiple”

La rândul lor, cei de la sporx.com au remarcat calitățile fotbalistului transferat în această vară de la Universitatea Craiova.

Jucători precum Cicâldău au identități multiple. Vor fi multe dueluri în zona centrală și ceea ce îi va deosebi va fi calitatea, iar Cicâldău pare să aibă calitate”, a scris sporx.com.

6,5 milioane euro este cotat de piață a lui Alexandru Cicâldău, fotbalist care a semnat în această vară cu Galatasaray un contract valabil până pe 30 iunie 2026. Cicâldău a bifat 83 de minute în Giresunspor – Galatasaray 0-2, meci din prima etapă a campionatului Turciei.

Urmăriți Playsport.ro și pe