Transfer de ultim moment anunțat de Universitatea Craiova

Giosanu Catinca / 14.08.2021, 16:47
Transfer de ultim moment anunțat de Universitatea Craiova

Un fotbalist care a evoluat la CS Universitatea Craiova în ultimul sezon a fost transferat în Turcia. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp chiar de către reprezentanții clubului din Bănie. Despre ce jucător este vorba aflați din textul de mai jos.

U Craiova l-a vândut pe Reagy Ofosu la o fostă campioană a Turciei

Reagy Ofosu s-a despărțit oficial de U Craiova. Formația antrenată de Adrian Mutu a transmis, sâmbătă, prin intermediul rețelelor de socializare, că l-a transferat pe atacantul de 29 de ani la o fostă campioană a Turciei.

MULȚUMIM, REAGY OFOSU!

Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că Reagy Ofosu a fost transferat la formația turcă Bursaspor. Mult succes în continuare!”, au scris reprezentanții U Craiova, pe pagina oficială de Instagram.

Fotbalistul cu cetăţenie germană şi ghaneză Reagy Ofosu, 30 de ani, a fost transferat de Universitatea de la FC Botoşani în octombrie 2020. Dorit și de Gigi Becali la FCSB, Reagy Ofosu semnase un contract pe trei ani cu Universitatea Craiova.

Detalii despre transferul lui Ofosu la Bursaspor

Reagy Ofosu va juca în următoarea perioadă în Turcia, la gruparea Bursaspor. Ofosu a semnat un contract valabil două sezoane cu fosta campioană a Turciei. Fost campion al Slovaciei, cu Spartak Trnava, Ofosu poate evolua pe toate poziţiile din compartimentul ofensiv.

Bursaspor a fost campioana Turciei în 2010, dar acum e în liga a doua turcă. Noua echipă a lui Reagy Ofosu a reușit, anul trecut, să le sufle titlul granzilor Beșiktaș, Fenerbahce și Galatasaray în ultimii 60 de ani.

Pentru formația dbin Bănie, Ofosu  a evoluat în 24 de partide și a marcat de patru ori. De-a lungul carierei, el a mai jucat la juniorii lui Hamburg, Inglostadt, Ghemnitzer FC, Grodig, NEC Nijmegen, NK Istra, Sparta Trnava și Haladas.

Șase sute cincizeci de mii de euro este actuala cotă de piață a lui Reagy Ofosu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reghecampf pregătește întoarcerea lui Mitriță la U Craiova

Pe de altă parte, s-a tot speculat că Laurențiu Reghecampf pregătește întoarcerea lui Alexandru Mitriță la U Craiova. Internaționalul român are zilele numărate în Arabia Saudită, Al Ahli scoțându-l deja de pe lista străinilor. Acest lucru îl poate ajuta pe Mitriță să se întoarcă pe Ion Oblemenco. Totuși, în cazul în care Mitriță se va întoarce în Bănie, acesta va veni doar sub formă de împrumut după despărțirea de Al Ahli, până în iarnă, atunci când trebuie să se întoarcă la echipa de care aparține. Concret, este vorba despre New York City.