Alex Cicâldău, la mare căutare în Serie A. Trei echipe de tradiție sunt interesate de serviciile internaționalului român

Gabriel-Alexandru Ioniță 26.06.2022, 22:45
Alex Cicâldău, la mare căutare în Serie A. Trei echipe de tradiție sunt interesate de serviciile internaționalului român

Alex Cicâldău are șanse infime să continue la Galatasaray și din sezonul viitor. Presa din Turcia a scris în ultimele zile că mijlocașul central român în vârstă de 24 de ani nu intră în planurile noului antrenor Okan Buruk pentru sezonul viitor.

Alex Cicâldău este dorit de Fiorentina, Atalanta și Sampdoria

Dar tot răul se poate dovedi a fi spre bine în cele din urmă pentru fotbalistul echipei naționale a României. Asta pentru că turcii de la Fanatik au anunțat că el este dorit de trei echipe din Serie A. Este vorba despre Fiorentina, Atalanta și Sampdoria, toate echipe de mare tradiție în fotbalul italian.

Sursa citată notează și că Galatasaray vrea să îi dea drumul lui Cicâldău în această vară în schimbul unei sume situate între 6 și 8 milioane de euro. Clubul Cim Bom vrea de fapt doar să își recupereze investiția. Potrivit Transfermarkt, clubul din Istanbul a plătit 6.5 milioane de euro pentru a-l lua pe român în vara anului trecut de la Universitatea Craiova.

Rămâne acum de văzut care dintre cele trei echipe italiene va fi dispusă să achite acești bani. În acest moment există informații conform cărora cei de la Sampdoria nu și-ar permite acest transfer decât dacă ar ceda câțiva jucători. În ceea ce îi privește pe cei de la Fiorentina, se zvonește că aceștia ar intra serios în cursa pentru Alex Cicâldău doar în cazul în care îl vor pierde în această vară pe Gaetano Castrovilli.

Internaționalul român nu face parte din planurile noului antrenor, Okan Buruk

Okan Buruk nu îl mai dorește pe Alex Cicâldău. De fapt, el ar avea în plan să schimbe din temelii linia mediană a echipei din Istanbul în această vară. Și i se va da, cel mai probabil, mână liberă din partea conducerii, în baza statutului cu care vine la Galatasaray. El este un fost mare jucător al clubului Cim Bom, iar recent a obținut performanțe notabile ca antrenor în Turcia.

Conform celor de la Aksam Spor, Fiorentina ar avea cele mai mari șanse de a-l transfera în această vară pe Alex Cicâldău. Totul depinde însă de ce se va întâmpla cu Castrovilli în perioada următoare.

Okan Buruk vrea să înnoiască toată linia de mijloc. Alexandrul Cicâldău, care a fost cumpărat cu mari așteptări în sezonul trecut, nu este luat în calcul pentru primul “11”. Okan Buruk și directorul sportiv de la Galatasaray, Cenk Ergun, au anumite ținte pentru a-l înlocui pe Alexandru Cicâldău. În mod special, Fiorentina este interesată de el”, a notat sursa citată.

Aflat în dizgrație la Galatasaray, Alex Cicâldău petrece o vacanță de vis alături de iubita sa. Cei doi vizitează „orașul iubirii”

Urmăriți Playsport.ro și pe