Alex Maxim, ieșire neașteptată după valul de critici primite în ultimele săptămâni la Gaziantep

Bordei Radu / 06.03.2021, 13:58
Alex Maxim, ieșire neașteptată după valul de critici primite în ultimele săptămâni la Gaziantep

Alex Maxim a avut o ieșire neașteptată după valul de critici primite în ultimele săptămâni la Gaziantep. Românul a fost criticat, alături de colegii lui, pentru rezultatele din ultimele meciuri. Plecarea lui Șumudică a provocat un șoc negativ la echipă. Jucătorii erau foarte apropiați de antrenorul român, iar Maxim a și declarat de mai multe ori că dorește să mai evolueze sub comada fostului tehnician al Astrei.

Înainte de meciul de azi, contra celor de la Besiktaș, Maxim n-a mai ezitat și a ieșit să răspundă criticilor. Mijlocașul a dorit să îi asigure pe fani că lucrurile stau bine la echipă, chiar dacă Gaziantep are doar 3 victorii în utlimele 12 etape.

Alex Maxim a avut o ieșire neașteptată după valul de critici primite în ultimele săptămâni

Șub Șumudică, mijlocașul venit de la Mainz a impresionat pe toată lumea în Turcia. S-a transformat într-un coordonator de joc complet, cu goluri multe marcate, dar și faze de poartă create pentru colegi. Maxim este golgheter în acest sezon pentru Gaziantep, dar mijlocașul n-a mai punctat decât o dată, în ultimele 9 etape.

Ricardo Sa Pinto are viață grea la Gaziantep

Fotbalul nu înseamnă doar goluri și pase de gol. Chiar nu cred că a scăzut nivelul prestațiilor mele. Fac în continuare multe lucruri pe teren, muncesc pentru echipă, chiar am realizări, se apără internaționalul român.

Fotbalistul de 30 de ani are 11 goluri marcate în acest sezon pentru Gaziantep, pe locul 3 în Super Liga. De aceea fanii au așteptări importante de la român.

Se înțelege foarte bine cu Sa Pinto

Presa a speculat că relația specială cu Șumudică a dus la scăderea intensității din jocul fotbalistului. Acesta ar fi fost dezamăgit de plecarea șui Șumi și nu a mai găsit motivație sub înlocuitorul lui. Maxim neagă vehement aceste speculații și anunță că are o relație foarte bună cu Ricardo Sa Pinto. Mai mult, tehnicianul portughez îi dă o libertate totală pe teren.

Mereu m-a încurajat să găsesc cele mai bune soluții. Are încredere în mine, nu caută să mă încarce cu lucruri inutile. Mereu mă îndeamnă să am balonul, m-a eliberat și mă lasă să joc așa cum simt eu că e mai bine, l-a lăudat Maxim pe portughez.

Gaziantep a câștigat în utlima etapă și Maxim promite că perioada nefastă a laut sfârșit. Turcii încă mai speră să urce în clasament, mai sus de locul 7 pe care îl ocupă acum.

Suntem iar împreună, avem încredere. Suntem uniți, puternici și o vom demonstra. Putem câștiga cu orice adversar și vom începe să o facem cât mai repede, promite Maxim