Alexandra Becali a întors toate privirile. A ieșit din casă într-o ținută de milioane

Moldoveanu Camelia 07.01.2022, 16:50

Încă o apariție uluitoare a Alexandrei Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali. Tânăra afaceristă a fost surprinsă purtând o haină de blană și bijuterii cu diamante, doar pentru a merge să-și cumpere o cafea.

Ținută exorbitant de scumpă pentru o simplă ieșire din casă. Alexandra Becali a întors toate capetele

O împătimită a cafelelor, după cum se poate observa din fiecare moment în care este surprinsă de paparazzi, Alexandra Becali a surprins iarăși pe toată lumea. Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a fost văzută recent, potrivit prosport.ro, într-o ținută care valorează o avere.

Tânăra de 25 de ani a ieșit din casă îmbrăcată într-o haină de blană, pantaloni negri din piele care îi pun în evidență silueta și o bluză simplă neagră. Cu siguranță nu doar blana este de firmă, ci absolut fiecare obiect vestimentar. Mai mult, a ales să poarte o pereche de adidași sport extrem de scumpi, semnați de celebrul brand Chanel.

Nici la capitolul accesorii nu a făcut rabat de la opulență. Cu toate că înafară de ochelarii de soare de brand pare să nu mai aibă alt accesoriu, la o privire mai atentă se poate observa un inel cu diamante pe mâna stângă și un lănțișor finuț, însă plin cu diamante.

Se mai poate observa și faptul că fiica lui Gigi Becali avea la purtător și o geantă simplă, neagră. Însă, după cum ne-a obișnuit, cel mai probabil este vorba tot despre o piesă care valorează câteva mii de euro.

Gigi Becali, cadou de lux pentru fiica sa mijlocie

Alexandra Becali se bucură de puțin timp de un Bentley Continental GT Mulliner. Omul de afaceri se pare că a găsit pe ce să cheltuia banii obținuți pe transferuri. Ce-i drept, familia Becali este are afinitate pentru această marcă de mașini.

Nu știm exact cât a dat patronul FCSB pe acest cadou, însă putem face o medie. Modelul standard Continental GT Mulliner Coupe costă în jurul de 250.000 de euro, în timp ce pachetul full option poate ajunge până la incredibila sumă de 350.000 de euro. La cum îl cunoaștem pe Gigi, sigur nu s-a mulțumit cu cel mai simplu model.

Ce oferă un Bentley Continental GT Mulliner

Descrierea de pe bentleymotors.com ne oferă următoarele detalii: două opțiuni distincte ale motorului vă oferă puterea de alegere în mâinile dvs., cu motorul agil V8, cu emotivitatea Bentley burble sau feroce W12 *, un motor de neegalat în clasa sa.

V8 poate atinge 0 până la 60 mph în 3,9 secunde (0 până la 100 km / h în 4,0 secunde) înainte de a porni la o viteză maximă de 198 mph (318 km / h); în timp ce emoționantul W12 este capabil de 0 la 60 în doar 3,6 secunde (0 la 100 km / h în 3,7 secunde), cu o viteză maximă palpitantă de 333 km / h.