Alexandru Bourceanu îi ia apărarea lui Andrei Vlad în războiul cu Gigi Becali. “El a fost distrus”. Cum îl atacă fostul căpitan al roș-albaștrilor pe patronul de la FCSB

Olteanu Ștefan / 11.03.2022, 21:56
Alexandru Bourceanu îi ia apărarea lui Andrei Vlad în războiul cu Gigi Becali. “El a fost distrus”. Cum îl atacă fostul căpitan al roș-albaștrilor pe patronul de la FCSB

Andrei Vlad (22 de ani) a fost exclus din lot de Gigi Becali după gafa făcută în duelul FC Argeș – FCSB 1-0, iar Alexandru Bourceanu, fost căpitan al echipei roș-albastre, îi ia apărarea tânărului portar. Bourceanu condamnă atitudinea pe care Becali a avut-o față de Vlad încă de la primele meciuri ale goalkeeperului.

„De la 18 ani a fost mitraliat! A fost absolut distrus”. Alexandru Bourceanu îi ia apărarea lui Andrei Vlad în conflictul cu Gigi Becali

Alexandru Bourceanu a comentat pe marginea conflictului izbucnit între Andrei Vlad și Gigi Becali, iar fostul căpitan de la FCSB îi ia apărarea tânărului portar.
Vlad a fost exclus din lot de Gigi Becali, după ce în deplasarea cu FC Argeș din runda cu numărul 29 i-a pasat incredibil unui adversar și piteștenii au marcat primul și singurul gol al duelului. Vlad a fost schimbat la pauza acelui meci, iar în runda precedentă, cu FC Voluntari, nu s-a mai aflat nici pe bancă.
Bourceanu spune că Andrei Vlad este un portar foarte bun, însă care a fost nevoit să își dezvolte cariera în niște condiții anormale. Vlad a fost constant pus sub presiune și nu este prima dată când Gigi Becali reacționează dur împotriva sa. Episoade similare au avut loc și în sezonul precedent, când finanțatorul FCSB a vrut să îl trimită gratis la Universitatea Craiova.
Toate aceste critici l-au distrus pe Andrei Vlad, consideră Alex Bourceanu:

Vlad e un portar foarte bun, cu reale calități. Are joc de picior foarte bun, pasează foarte bine, degajează foarte bine, iese pe centrări destul de bine. Ceea ce se întâmplă cu el e trist. E la nivel de stare a creierului, cel mai important lucru pentru orice fotbalist și orice om.

E clar că a fost afectat. La 18 ani a intrat direct la seniori la FCSB. După ce a luat niște goluri, poate pe greșelile sale sau nu, a fost absolut distrus. Această „mitralieră” continuă și astăzi. Cred că Vlad trebuie ajutat. E un portar foarte talentat, care poate progresa. Are un potențial mare”, a transmis Alexandru Bourceanu, la PRO X.

Gigi Becali e încântat de Ștefan Târnovanu și nu se gândește să îl mai scoată din poartă

Locul lui Andrei Vlad din poarta FCSB-ului a fost luat de un alt portar tânăr. Ștefan Târnovanu (21 de ani) are acum șansa să demonstreze că merită să fie titular în echipa roș-albaștrilor. Duelul cu FC Voluntari din runda precedentă a fost al 3-lea pentru Târnovanu din acest sezon. De punctat este că de fiecare dată când Târnovanu a apărat în actuala stagiune, FCSB nu a primit gol.

E greu să se mai întoarcă Vlad acum. Cum a stat Târnovanu, acum stă el. Mi-e frică, face niște gafe, mai ales acum pe final e greu. Dacă face niște gafe să te distrugă… Plus că la Târnovanu văd un joc de picior mai bun. Vlad are o ezitare, vrea să paseze, nu mai pasează. Vrea să dea mingea cu mâna, se face că aruncă cu mâna, dar o aruncă în mâna cealaltă.

La Târnovanu vine mingea la el, pac, o dă imediat în stânga sau dreapta, nu mai stă să o ia încă o dată.
Târnovanu are un joc de picior mult mai bun. Plus de asta, e mai înfricoșător pentru adversari, e mai impunător, mai înalt”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

1.97 metri are Ștefan Târnovanu înălțime, spre deosebire de Andrei Vlad, care are 1.90 metri.

În ciuda situației dificile, cei doi portari rămân prieteni foarte buni:

Să nu se înțeleagă că am așteptat să greșească Vlad. Mi-am așteptat șansa, am apărat la ocazia lui Fulop și în final am câștigat. Am vorbit cu Andrei, avem o legătură strânsă, suntem prieteni.

Înțeleg că trece printr-o perioadă grea, sunt alături de el. Înainte de toate suntem prieteni!”, a transmis Târnovanu, după meciul cu FC Voluntari.

FOTO. Ștefan Târnovanu, paradă senzațională! Înlocuitorul gafeurului Andrei Vlad a salvat FCSB într-un final incendiar cu Voluntari.