Alexandru Cicâldău, aproape de un super transfer! Oltenii vor să depășească recordul cu suma de transfer impresionantă!

Giosanu Catinca 23.06.2021, 13:32
Alexandru Cicâldău, aproape de un super transfer! Oltenii vor să depășească recordul cu suma de transfer impresionantă!

Alexandru Cicâldău, mijlocașul în vârstă de 23 de ani al Universității Craiova, a ajuns în atenția unei echipe de top. Oltenii vor să depășească recordul cu suma de transfer impresionantă! La ce formație ar putea fi văzut tânărul fotbalist aflați din materialul de mai jos.

Alexandru Cicâldău, aproape de un super transfer!

Alexandru Cicaldau a reușit prin prestațiile sale să le atragă atenția sefilor unui club important din Europa. Mai precis, este vorba despre un club de fotbal din Istanbul, Turcia. Unii ar spune că fotbalistul român îi face concurență lui Olimpiu Moruțan. Acesta din urmă este primul pe lista de transferuri. Mijlocașul legitimat la echipa patronată de către Gigi Becali este dorit de antrenorul Fatih Terim. Problema este însă că negocierile dintre turci și latifundiarul din Pipera s-au blocat în jurul sumei de transfer.

Suporterii echipei din Turcia au publicat recent un mesaj pe rețelele de socializare, în cadrul căreia au postat cealaltă variantă importantă pe care o iau șefii clubului în considerare. Potrivit unei pagini a fanilor Galatei, în cazul în care oficialii clubului nu vor ajunge la un acord cu Gigi Becali pentru transferul lui Morutan, turcii ar putea încerca să obțină semnatura lui Cicâldău.

Oltenii vor să depășească recordul cu suma de transfer impresionantă!

De altfel, presa din Turcia a transmis că Fatih Terim insistă ca mijlocaşul român să fie transferat la Galatasaray. În cazul în care transferul lui Alex Cicâldău se va concretiza, oltenii vor pierde unul dintre cei mai buni jucători pe care îi are sub contract.

Cicâldău a avut un sezon foarte bun la Craiova, pentru care a avut 43 de apariţii, 12 goluri şi 4 assist-uri. Forma bună i-ar putea aduce transferul la Galatasaray, fostă câştigătoare de Cupă UEFA şi Supercupa Europei.

Un alt jucător român pe care Fatih Terim vrea să-l vadă în echipă este Cicâldău. Potrivit informaţiilor din România şi Turcia, Galatasaray îşi continuă negocierile pentru transferul lui Moruţan şi Cicâldău.”, au relatat cei de la publicaţia Milliyet.

Pentru Universitatea Craiova transferul lui Alex Cicâldău ar putea fi o nouă lovitură istorică. Mijlocaşul român ar putea fi vândut pentru cel puţin 10 milioane de euro. Astfel, ar deveni cel mai scump jucător din istoria clubului. În prezent, acest record este deţinut de transferul lui Valentin Mihăilă la Parma, care s-a făcut în schimbul a 8,5 milioane de euro.