EXCLUSIV. Transferul lui Valentin Mihăilă de la Parma, lămurit de un coleg care i-a fost alături în vacanță: „Asta e dorința lui!”

Claudia Balan 22.06.2021, 20:29
EXCLUSIV. Transferul lui Valentin Mihăilă de la Parma, lămurit de un coleg care i-a fost alături în vacanță: „Asta e dorința lui!”

Transferul lui Valentin Mihăilă de la Parma, lămurit de un coleg care i-a fost alături în vacanță. După ce Parma a retrogradat, au început să apară speculații cu privire la eventualele transferuri ale lui Dennis Man și Valentin Mihăilă. Mai ales fostul atacant al Craiovei s-a remarcat prin niște evoluții foarte bune. Viteza deosebită și tehnica l-au adus în atenția mai multor echipe din Serie A.

Cu toate acestea atacantul se pare că s-a decis ce va face în viitorul apropiat. Cel puțin așa a anunțat Florn Gardoș, în exclusivitate pentru Playsport. Fundașul a fost în vacanță cu Mihăilă.

Transferul lui Valentin Mihăilă de la Parma, lămurit de un coleg care i-a fost alături în vacanță: „Asta e dorința lui!”

Fostul fundaș al FCSB-ului este convins că Mihăilă nu va schimba echipa în această vară. Chiar dacă multă lume l-a sfătuit să nu rămână un sezon în Serie B.

„Nu schimbă echipa! Din ce am înțeles de la el va rămâne. Nu am vorbit foarte multe detalii. El știe ce este cel mai ok pentru cariera lui, dar probabil că va rămâne. El înclină să rămână, da, a spus Gardoș, în cadrul emisiunii Playmaker. 

Parma vrea să revină imediat în Serie A. Mihăilă și Man vor fi colegi cu o legendă a fotbalului

Patronul american nu concepe ca echipa să nu revină repede în prima ligă. De aceea a investit în jucători foarte tineri, cu potențial de creștere. Aceștia vor avea șansa să joace alături de o legendă a fotbalului italian și nu numai. Transferul lui Buffon arată că Parma rămâne un club ambițios, iar cei doi fotbaliști români reprezintă o investiție importantă pentru gruparea italiană.

Și el și Man au venit în urmă cu scurt timp, s-au cheltuit mulți bani și nu știu cât de ușor ar fi de vândut. Plus că din ce am înțeles, patronul său își dorește neapărat să promoveze în Serie A, a spus Gardoș. 

Parma a cheltuit aproape 20 de miliaone de euro pentru cei doi fotbaliști.

Italia, favorita lui Gardoș la Euro 2020

Chiar dacă este în vacanță, Florin Gardoș n-a ratat spectacolul de la Euro. Deși a jucat în Anglia, fundașul a fost impresionat de o altă echipă.

Cred că Italia a arătat foarte bine. A depășit un pic nivelul așteptărilor pe care le aveau toți. Din ce am mai văzut, mi-a plăcut și Franța în meciul cu Germania. Englezii nu știu, au o problemă pe care eu unul nu reușesc să o deslușesc. Dar se pare că nici ei nu reușesc. Au jucători de top, dar la nivelul echipei naționale nu au reușit mare lucru, a concluzionat Gardoș

Urmăriți Playsport.ro și pe