Alexandru Maxim, de neoprit în Turcia. Mijlocașul român a fost decisiv pentru Gaziantepspor

Bordei Radu / 08.01.2022, 19:13
Alexandru Maxim, de neoprit în Turcia. Mijlocașul român a fost decisiv pentru Gaziantepspor

Alexandru Maxim a fost, din nou, decisiv pentru Gaziantepspor. Mijlocașul român este într-o formă bună și continuă să fie principalul pericol pentru gruparea turcă. Chiar dacă încă nu a egalat cifrele din sezonul în care a fost antrenat de Marius Șumudică, internaționalul român rămâne omul care construiește jocul ofensiv al echipei sale.

Așa a fost și cu Fatih Karagumruk, echipă care are câțiva jucători de mare valoare. Dar Gaziantep nu a avut probleme și s-a impus clar, cu 3 la 1. Cei doi colegi de la echipa națională a României, Alex Maxim și Alin Toșca au fost titulari.

Alex Maxim a fost decisiv pentru Gaziantepspor, în ultima partidă. Câte pase de gol are românul

Adversarii celor de la Gaziantep aveau în lot fotbaliști cu mare experiență, ca Lucas Biglia sau Fabio Borini. Jucători care au trecut pe la echipe mari ca Liverpool, Milan ori Roma. Cu toate acestea, Maxim a fost cel care a condus jocul, pentru echipa gazdă. Gaziantep s-a impus cu 3 la 1 și a urcat pe locul 6. Echipa celor doi români se bate și în acest sezon pentru cupele europene.

Maxim a reuși o nouă pasă decisivă, pentru golul doi, pentru Demir. În semn de apreciere, acesta din urmă s-a prefăcut că i-a lustruit gheata. Românul a continuat să joace bine și să fie implicat în majoritatea atacurilor echipei sale. În acest sezon, Maxim a ajuns la trei pase decisive și 4 goluri și continuă să fie vital pentru echipa sa.

Marius Șumudică, show după al 10-lea meci fără victorie

Dacă Maxim se descurcă bine la echipa sa, fostul lui antrenor continuă să impresioneze mai mult la conferințele de presă. Echipa sa este pe ultimul loc și situația e tot mai grea.

Yeni Malatyaspor a pierdut la Trabzon, 0-1, în primul meci din 2022. Marius Șumudică a înghițit cu greu eșecul și a făcut spectacol la conferința de presă. Șumudică a spus că echipa sa ar fi meritat un penalty. Mai mult, a susținut că gazdele au fost iertate de o eliminare.

Mereu respect arbitrii, dar cred că unii, care sunt la VAR, iau bani degeaba. Îmi pare rău să spun asta. Este a nu știu câta oară când cei din VAR nu spun nimic arbitrului de centru? De ce?

E vorba de două faze. Una când îmi lovesc jucătorul, care trebuie să-și schimbe tricoul pentru că avea sânge pe el. Am văzut la televizor faza. Este cartonaș roșu un milion la sută! Un milion la sută! Nu 100%. De ce se întâmplă așa ceva contra noastră?! E prea mult!, au fost o parte din comentariile lui Șumi