Bașkanii lui Beșiktaș au luat decizia finală în cazul lui Alex Maxim

George Drafta 11.05.2023, 20:35
Bașkanii lui Beșiktaș au luat decizia finală în cazul lui Alex Maxim

Alex Maxim a avut șansa să joace la un club mare din Turcia, după transferul la Besiktas, dar situația lui devine incertă din vară. Clubul din Istanbul nu va plăti suma cerută de Gaziantep pentru jucătorul de 32 de ani.

Alex Maxim nu mai continuă la Besiktas. Decizia luată de clubul din Istanbul

Fotbalistul a ajuns la Besiktas, într-un context mai puțin fericit. Gaziantep FK și Hatayspor au fost retrase din ligă, în urma cutremurelor care au zguduit Turcia la începutul lui februarie. Tragedia a fost mare, iar fotbalul a trebuit să fie întrerupt în regiunile afectate, acolo unde au existat zeci de mii de morți. Liga le-a permis fotbaliștilor să se transfere la alte echipe din campionat, până la vară. Besiktas a profitat și l-a legitimat pe Maxim, fotbalist care era de mai mult timp în vederile clubului.

Jucătorul român nu a impresionat în tricoul alb-negru, în care a jucat 9 partide, fără gol marcat. Cu toate acestea, șefii grupării din Istanbul au dorit să îl păstreze. Prețul solicitat de Gaziantep, 2,5 milioane de euro, a fost considerat prea mare, totuși, așa că Besiktas se va reorienta. Iar Maxim ar trebui să se întoarcă din vară la Gaziantep.

Maxim dorește să joace în continuare în Turcia

Într-un interviu acordat recent, internaționalul român vorbea despre viitorul său, exprimându-și dorința de a evolua și în următorii ani în campionatul Turciei. Până să îmbrace tricoul lui Gaziantep, acesta a evoluat pentru echipe precum Espaniol, CF Badalona, Pandurii Târgu Jiu, Stuttgart sau Mainz 05.

Am jucat în Spania, România și Germania. Turcia este o altă ligă. Mă bucur că sunt aici. Îmi văd viitorul aici. Voi continua să lucrez la fel. Mi-aș dori să mai joc câțiva ani în Turcia.

Nu mă grăbesc să fiu în primul 11, am răbdare. Încerc să fac tot ce pot. Decizia este a antrenorului nostru. Indiferent de cât timp sunt folosit, 3 minute sau 5 minute, scopul meu este întotdeauna să contribui și să ajut echipa să obțină cele 3 puncte, spunea Maxim.

Urmăriți Playsport.ro și pe