News Alert! Mitriță a făcut primul pas spre Craiova. A fost oferită prima declarație

Moldoveanu Camelia 19.08.2021, 18:00
News Alert! Mitriță a făcut primul pas spre Craiova. A fost oferită prima declarație

Veste bună pentru Universitatea Craiova. Alexandru Mitriță a făcut primul pas către Bănie. Internaționalul român a anunțat că este liber de contract. Care a fost reacția lui Mihai Rotaru la auzul veștii.

Alexandru Mitriță a anunțat rezilierea contractului

După ce a jucat la Universitatea Craiova în perioada iulie 2017 – februarie 2019, Alexandru Mitriță a fost vândut pe 8 milioane de euro la New York City FC. Actuala echipă l-a cedat sub formă de împrumut la Al Ahli pentru perioada octombrie 2020 – vara lui 2022. Mitriță, însă, și-a reziliat contractul cu echipa de fotbal din Arabia Saudită.

Mulțumesc @alahliclub.sa pentru experiență! A fost o plăcere să joc pentru tine și îți doresc tot binele pentru viitor! Sunt foarte recunoscător pentru sprijinul pe care mi l-au oferit fanii, a fost uimitor! Vă mulțumesc din nou și vă doresc succes!”, este mesajul postat de Alexandru Mitriță, pe contul său de Instagram.

Pentru Al Ahli, Alexandru Mitriță a jucat 30 de meciuri, a înscris patru goluri și a oferit cinci pase decisive. Fotbalistul român în vârstă de 28 de ani a primit acceptul clubului cu care se află sub contract (New York City FC) să-și găsească o altă echipă pentru următorul sezon.

Mihai Rotaru și-l dorește pe Alexandru Mitriță iar la Craiova

Ar putea juca iar Alex Mitriță în Liga 1? Cei de la Universitatea Craiova își doresc foarte mult să-l aibă iar în echipă pe fotbalistul de 28 de ani, însă acest lucru nu este deloc simplu. Cu toate că Mihai Rotaru este nașul de cununie a fotbalistului, iar echipa din Bănie are foarte mare nevoie de serviciile acestuia, ultimul cuvânt o să-l aibă cei de la New York City FC.

Noi știam dinainte că o să rezilieze, dar e foarte greu să îl luăm pe Alex la Craiova. New York o să decidă unde o să meargă. Nu este vorba de salariu, el vine la Craiova. Dar New York va decide ce vrea să facă. E foarte greu ca Alex să ajungă la Craiova în următoarea perioadă. Toți ne dorim să vină la Craiova, el își dorește cel mai mult să vină, dar nu decidem noi.”, a explicat Mihai Rotaru.

Reghecampf este nemulțumit de jucătorii săi

După înfrângerea de la Arad, Laurențiu Reghecampf a dat câteva declarații în care și-a exprimat nemulțumirea față de atitudinea jucătorilor săi.

Nu am avut consistență în atac, nu am avut agresivitatea necesară. Vrem să ajungem în partea de de sus a clasamentului, dar trebuie să o facem pe teren, mai puțin în declarații. Jucătorii care sunt la echipă trebuie să intre pe teren, să joace, să respecte culorile clubului, au valoare. La altă reacție mă aștept, trebuie să joace fotbal, să aibă mai mult curaj când au ocazii de a marca”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Urmăriți Playsport.ro și pe