Aliat surpriză pentru Novak Djokovic în scandalul vaccinării! Un fost câștigător la Wimbledon sare în apărarea sârbului

Bădulescu Silvian / 14.01.2022, 16:33
Aliat surpriză pentru Novak Djokovic în scandalul vaccinării! Un fost câștigător la Wimbledon sare în apărarea sârbului

Cazul lui Novak Djokovic cunoaște noi detalii în fiecare zi. Aliați, „inamici” sau fel și fel de teorii se conturează în jurul problemei sârbului. Totuși, astăzi, un cunoscut tenismen din circuit speră ca situația să se rezolve și totul să revină la normal.

„Nu o să-l lovesc pe Novak când este la pământ”

Andy Murray, unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din circuit, precum și unul dintre cei mai buni, a vorbit despre situația prin care trece Novak Djokovic în Australia. Acesta consideră că situația a degenerat și speră să se rezolve cât mai curând.

Nu este o situație bună. Nu o să-l lovesc pe Novak când este la pământ. Nu este pentru nimeni o situația bună. Nu știu care va fi procesul acum. Nu știu ce cale se va alege, dacă poate face apel și cât ar dura. Se poate antrena în continuare pe parcursul procesului? Poate participa la turneu? N-am nicio idee.

Evident, vreau ca situația să se rezolve. Cred că ar fi bine pentru toată lumea. S-a lungit totul prea mult și nu este bine pentru tenis, nu este bine pentru Australian Open și nici pentru Novak. Evident, mulți oameni au criticat de asemenea guvernul aici. Nu a fost bine” a declarat Andy Murrary.

Ilie Năstase îl critică dur pe Novak Djokovic

Totuși, nu toată lumea empatizează cu situația lui Novak Djokovic. Sârbul a intrat în gura lui Ilie Năstase, iar fostul mare tenismen român a criticat acțiunile pe care le-a făcut Nole din momentul în care s-a urcat în avion și până acum.

Nole a greșit grav, nu este nimic de comentat. Eu nici nu mă urcam în avion. Dacă nu ești vaccinat, ce să cauți acolo? Echipa lui trebuia să îi spună clar că nu are rost să meargă, dacă nu este vaccinat. Au vrut circ, l-au găsit. Legea este lege, nu este el mai presus. Nadal a fost băiat deștept, a înțeles cum stă treaba, Nole de ce nu a făcut-o? Băiatul nu avea ce să caute în Australia, iar cel care a luat hotărârea ca el să plece acasă a procedat corect.

Nu uitati că australienii au suferit enorm din cauza restricțiilor din țară lor, iar ceilalți de pe tablou trebuie respectați. Și părinții lui au greșit, nu trebuiau să dea declarațiile alea, mai rău au făcut. O să fie mai sărac turneul fără Nole, dar asta este” a comentat Năsatse, pentru Prosport.