Alimentul minune care nu-i lipsește lui David Popovici din fiecare meniu. Dieta care-l ține în formă pe marele campion

Giosanu Catinca 17.10.2022, 11:27
Alimentul minune care nu-i lipsește lui David Popovici din fiecare meniu. Dieta care-l ține în formă pe marele campion

David Popovici a făcut senzație în acest an. Sportivul legitimat la Dinamo a avut o vară incredibilă. Tânărul a cucerit nu mai puțin de 13 medalii la înot la cele patru mari competiţii la care a participat. Dintre acestea, 11 au fost de aur.

Nu ar fi putut să atingă asemenea rezultate dacă nu ar fi avut susținerea familiei și dacă nu ar fi respectat o dietă severă. Ce alimente consumă campionul nostru în fiecare zi!

Dieta lui David Popovici pentru performanță

Dieta sportivului minune din București a contribuit fără îndoială la performanțele fără precedent ale sportivului de 18 ani.

David Popovici se trezește în fiecare zi la ora 04:30, pentru a se hrăni cu două ore înainte de antrenament.

”Mănânc cu ochii închiși, ca să dorm la loc”

Sportivul legitimat la CS Dinamo a recunoscut că părinții săi se trezesc mult mai devreme și îi aduc mâncarea la pat pentru a se asigură că David mănâncă la ora potrivită.

Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Mănânc cu ochii închiși, ca să dorm la loc, o fac de mic și văd că funcționează la mine. Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00.”, a povestit David Popovici, potrivit Şcoala9.ro.

Ce alimente consumă campionul David Popovici

Campionul român a dezvăluit care este alimentul minune care nu-i lipsește niciodată de la masă.

El obișnuiește să bea un milkshake, o combinație de lapte, miere și scorțișoară. Uneori înlocuiește scorțișoara cu o lingură de cacao, pentru mai multă energie. Tânărul sportiv nu mănâncă niciodată pâine albă, înlocuind-o de ani de zile cu cea integrală.

De menționat este că fripturile, prăjelile sau alimentația de tip junk-food lipsesc cu desăvârșire din meniul lui David Popovici.

Urmăriți Playsport.ro și pe