Amanta lui Ion Țiriac, surprinsă intrând în casă cu un alt bărbat. Momente jenante trăite de miliardar

Giosanu Catinca 20.08.2022, 08:30
Amanta lui Ion Țiriac, surprinsă intrând în casă cu un alt bărbat. Momente jenante trăite de miliardar

Fostul mare jucător de tenis Ion Țiriac nu a dus lipsă de femei frumoase în viața sa. Magnatul s-a iubit cu mai multe femei celebre, printre care Nadia Coroi, cunoscuta profesoară de sport. Care este motivul pentru care cei doi s-au despărțit.

Adevărul despre iubirea lui Ion Țiriac și Nadia Coroi

În ciuda vârstei, Ion Țiriac își păstrează și acum titulatura de mare cuceritor de femei tinere şi frumoase. Omul de afaceri își ține viața personală departe de ochii curioșilor, însă pare îndrăgostit și la 82 de ani. Conform mediaflux.ro, Țiriac ar fi fost într-o relație cu o tânără pe nume Teodora. Cei doi ar trăi o poveste de iubire care durează de mai bine de trei ani și jumătate.

Despre Țiriac s-a spus, de-a lungul timpului, că s-a iubit cu numeroase femei celebre, precum Andreea Marin, Laurette, Nadia Comăneci, Irina Deleanu, sau profesoara de sport Nadia Coroi.

Legătura dintre Ion Țiriac și Nadia Coroi s-a rupt în momentul în care s-a aflat că profesoara de sport are în paralel o relație cu un bărbat mai tânăr și mai arătos decât fostul jucător de tenis, conform hotnews.ro.

De ce s-au despărțit cei doi

Profesoara de sport a fost surprinsă într-un bloc de pe strada Matei Basarab, unde locuia medicul Olteanu, care a lucrat mult timp la Spitalul de Urgență Floreasca din București.

Vecinii medicului au dezvăluit că Nadia Coroi obișnuia să rămână peste noapte în respectivul cartier, potrivit sursei menționate mai sus. Ea a fost văzută intrând în blocul în care locuia medicul după ce s-a despărțit de Ion Țiriac. S-a vehiculat, însă, că femeia îl cunoștea pe chirurg înainte să fie văzută în compania miliardarului român. Astfel, oamenii au ajuns să creadă despre Nadia că umbla cu ambii bărbați în același timp. Acesta ar fi fost, de altfel, motivul despărțirii.

Nadia l-a cunoscut pe noul său prieten, medicul Olteanu, chirurg la Spitalul de Urgență Floreasca, înainte ca ea sa fie văzută în tribune, alături de fostul tenismen, la Roland Garros, ceea ce înseamnă că ea avea încă de atunci o relație, în paralel, cu cei doi.”, arată sursa anterior citată.