Boala silențioasă, care face milioane de victime, e un coșmar pentru Irina Deleanu, fosta parteneră a lui Ion Țiriac

Autor: Păsat Ana Maria / 22.12.2021, 11:23
Boala silențioasă, care face milioane de victime, e un coșmar pentru Irina Deleanu, fosta parteneră a lui Ion Țiriac

Irina Deleanu a fost deja căsătorită de trei ori. Dar fiecare mariaj s-a încheiat cu un divorț.

Fosta campioană, despre care s-a spus că a fost ultima iubită a lui Ion Țiriac, a declarat pentru playsport.ro că nu a mai avut o relație de ceva timp, pentru că este la o vârstă la care preferă liniștea și să se axeze pe problema de sănătate pe care o are fiica sa, bolnavă de diabet.

Irina Deleanu a fost căsătorită de 3 ori

 La 44 de ani, Irina Deleanu a fost deja căsătorită de trei ori. Prima oară s-a măritat pe când era foarte tânără, la 20 de ani, iar din acea relație a rezultat fiul său pe nume David.

După divorț, s-a recăsătorit în anul 2004 cu fostul şef al Fiscului, Şerban Pop, care pe atunci era șeful de cabinet al ministrului finanțelor Mihai Tănăsescu. Irina a născut-o pe Antonia, acum în vârstă de 12 ani.  

Nici acest mariaj nu a durat și, după numai trei ani de căsnicie, Irina a ajuns la divorț, iar în urma partajului, ea s-a ales cu o locuință în valoare de 800.000 de euro.

După opt ani, mai precis în anul 2015, Irina l-a cunoscut pe băiatului fostului șef de la ”Doi ş’un sfert”, Virgil Ardelean.

Deși mai tânăr cu trei ani decât ea, Irina a spus din nou ”da” când Alin Ardelean a cerut-o în căsătorie. Dar nici această relație nu a mers.

De ce a decis să petreacă singură sărbătorile

În prezent, potrivit propriilor sale mărturisiri, fosta campioană nu are o relație și va petrece singură sărbătorile. Aceasta ne-a spus că preferă liniștea și să se dedice exclusiv copiilor săi, mai ales fiicei sale, care suferă de diabet. 

Sunt la o vârstă la care-mi place liniștea. M-am axat  mult pe carieră și copii, unde am și problema cu cea mică. Am fost toată viața o femeie care a tras singură la căruță. E greu când te lovești de multe opreliști, cumpene. După ce te recompune, e greu să accepți să-ți facă cineva program, să-ți spună „Dar de ce lucrezi dragă și de sărbători„”, ne-a spus aceasta.

Păstrează legătura cu foștii soți

Irina nu ne-a ascuns faptul că păstrează legătura cu toți foștii săi soți. „Am rămas ok și cu tatăl copilului, și cu primul și cu al doilea și cu Alin. Se pare că au avut o relație specială cu mine, la modul că m-au prețuit”, a adăugat aceasta.

Despre Ion Țiriac, Irina spune că nu mai știe nimic de el de câteva luni: „Nu am mai vorbit de ceva timp, chiar nu mai știu ce face”.

De ce organizează Revelionul la domiciliu

Atât de Crăciun, cât și de Revelion, spre deosebire de anii precedenți, Irina va petrece acasă, cu familia și cu prietenii.

„Fac o masă pe 25, în familie, vin și niște prieteni și antrenoarea mea și copiii, iar de Revelion vin niște prieteni. Stăm tot acasă, pentru că nu am unde să mă duc, pentru că sunt nevaccinată, și fata la fel.

În plus, pentru noi e mai complicat să plecăm. Trebuie să luăm bagaj, cu insulină, cu tot, nu știi niciodată ce se poate întâmpla, e un stres.

Prefer să stau locului, aici le am la nas, plus că dacă se întâmplă ceva sunt lângă spital. De Crăciun și Revelion eu pun masa, dar nu gătesc, am comandat mâncare de la o bucătărie tradițională, piftie, salată boeuf, sarmale, cozonac, tot ce ne trebuie. De acolo luăm de ani de zile. Ne costă cam zece milioane, nu am curajul să mă apuc eu de ceva, că dacă iese vreo prostie mă enervez”, a completat fosta campioană de gimnastică ritmică.