Presupusa amantă a lui Ion Țiriac și-ar înșela partenerul pentru 1 milion de euro: „Banii ăștia m-ar face să-l înșel”

Moldoveanu Camelia / 17.06.2022, 08:41
Presupusa amantă a lui Ion Țiriac și-ar înșela partenerul pentru 1 milion de euro: „Banii ăștia m-ar face să-l înșel”

Ion Țiriac este un cuceritor în adevăratul sens al cuvântului. Miliardarul român s-a bucurat de compania unor femei frumoase, apreciate și râvnite de toți bărbații. Însă, doar una a avut curajul să recunoască, fără să stea prea mult pe gânduri, că și-ar înșela partenerul pentru 1 milion de euro.

„Pentru un milion de euro mi-aş înşela soţul!”

Laurette Atindehou surprinde cu fiecare apariție prin frumusețea ei exotică și formele perfect definite. Cucerit de mulatră a fost și Ion Țiriac, în urmă cu mai mulți ani. Cei doi au fost surprinși împreună pe plajă, iar ulterior s-au îndreptat spre locul de cazare.

Între timp Laurette pare să-și fi găsit liniștea lângă Magaye Gueye. Fostul fotbalist al lui Dinamo ar fi cerut-o și în căsătorie, însă frumoasa Laurette Atindehou l-ar înșela fără să stea prea mult pe gânduri dacă ar primi un milion de euro:

Am înşelat şi o spun. De ce să mă feresc. Am înşelat normal, de ce să fiu ipocrită. Nu mai eram fericită, nu îmi mai oferea ce îmi doream eu, tentaţiile sunt atât de mari… Dacă nu te mai simţi fericit într-o relaţie şi bărbatul de lângă tine nu îţi mai oferă ce îţi doresti tu, fiecare pe drumul lui.

Fostul meu soţ e un bărbat foarte inteligent. E un bărbat foarte inteligent de la care ai ce să înveţi şi de la care eu am învătat foarte multe lucruri constructive de viaţă, am învăţat să fiu un antreprenor, eu am făcut cu el un magazin, m-a învăţat cum să fac bani şi cum să am o afacere.

Pentru un milion de euro mi-aş înşela soţul! Am înşelat şi am fost înşelata. Am iertat când am fost înşelată, dar nu se merită. Sunt o femeie foarte rece şi mama zice că am inima de gheaţă şi că nu o să stau cu nici un bărbat. Dar asta e pentru că am trecut prin lucruri rele în relaţiile mele cu bărbaţii„, dezvăluia Laurette Atindehou, citată de spynews.ro.

Laurette a recunoscut: „Este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac”

În emisiunea „Detectorul de minciuni”, Laurette a fost întrebată despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Mulatra a evitat mereu să vorbească despre acest subiect, însă a avut mereu doar cuvinte de laudă la adresa miliardarului român.

Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.