Amantlâc în fotbal! Jucătorul care s-a distrat cu un model de ziua lui, în timp ce soția îi cerea actele de divorț

Iosif Pintilie 18.02.2023, 21:16
Amantlâc în fotbal! Jucătorul care s-a distrat cu un model de ziua lui, în timp ce soția îi cerea actele de divorț

Adriano ar putea intra în cartea recordurilor. Fostul atacant brazilian, cel care forma cândva, alături de Adrian Mutu, unul dintre cele mai promițătoare cupluri ofensive din fotbal.

Adriano, mesaj din partea fostei sale soții

Brazilianul a împlinit 41 de ani, petrecând aniversarea alături de un fotomodel: Raquel Bastos. Spuneam mai devreme că acesta ar putea intra în cartea recordurilor, deoarece a divorțat de ultimă lui sotie după doar 24 de zile

Micaela Mesquita i-a fost soție câteva zile, iar acum a reacționat, cu ocazia aniversării fostului ei iubit.

„Oh, ce frumos! Îți doresc toată fericirea din lume. Adriano, trimite-mi acum actele de divorț. Chiar dacă suntem despărțiți, nu o să uit niciodată ziua de astăzi. La mulți ani, idiotule! Îți doresc toată fericirea din lume, chiar dacă nu-ți place să auzi asta, îți doresc tot binele”, a fost mesajul tinerei pentru fostul mare atacant.

Adriano a rezistat doar 24 de zile in ultimă căsnicie

Adriano avea o relație din 2015, iar pe 9 noiembrie a decis să facă următorul pas în relație. Logodna a programat automat nunta, însă aceasta nu a mai venit.

Pentru că după doar 24 de zie, Adriano a fost părăsit de iubita lui. Motivul? Un meci de fotbal.

Mai exact, fostul atacant a mers la un prieten pentru a urmări duelul dintre Brazilia și Elveția de la Campionatul Mondial, duel ce s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru cea mai titrată națională din fotbalul mondial.

Supărată că a rămas singură, logodnica lui a pus capăt relației și a anulat nunta și grandioasa petrecere pregătită cu ocazia acestui eveniment.

Conform presei din Brazilia, anterior cei doi s-au mai despărțit de cel puțin cinci ori.

Moartea tatălui său i-a distrus cariera lui Adriano

Adriano rămâne în memoria tuturor drept unul dintre cei mai buni atacanți din acest secol. „Împăratul” a fost de neoprit în Serie A, unde a evoluat pentru Inter, Parma și Fiorentina.

În prezent, Adriano trăiește într-o favelă din Rio de Janeiro. Cariera starului brazilian a luat-o la vale în anul 2004, după ce tatăl său a fost împușcat în Rio. Moartea brutală a părintelui l-a distrus pe Adriano, care nu a reușit să mai joace la cel mai înalt nivel.

În prezent oficial la Inter, Javier Zanetti (48 de ani) își amintește și astăzi ce a trăit Adriano în vara anului 2004: „Ne aflam în cantonament, iar cineva i-a spus că are un apel din Brazilia. ‘Adri, tata a murit’, au fost cuvintele pe care le-a auzit.

Eram de față când a primit apelul. Imediat a aruncat telefonul și a început să urle. N-am auzit niciodată un asemenea sunet, mi se ridică părul pe mâini. El a continuat să joace, când marca se uita mereu către cer, dar nimic nu a mai fost la fel din acel moment”, a spus Zanetti, conform Sport Bible.

Tags:
Urmăriți Playsport.ro și pe