Cupa Mondială i-a despărțit după doar 24 de zile de la cununie! Anunțul despre Adriano „Împăratul” a făcut înconjurul lumii | Galerie FOTO

Pintilie Iosif 05.12.2022, 15:16

Nimic nu e mai important pentru Adriano decât fotbalul. Nici măcar familia. Dovadă este ultima ” reușită” a fostului atacant, considerat cândva, alături de românul Adrian Mutu, unul dintre cei ce vor sta la baza unei generații de aur pe Giuseppe Meazza.

Adriano a rezistat doar 24 de zile in ultimă căsnicie

Adriano avea o relație din 2015, iar pe 9 noiembrie a decis să facă următorul pas în relație. Logodna a programat automat nunta, însă aceasta nu a mai venit.

Pentru că după doar 24 de zile, Adriano a fost părăsit de iubita lui. Motivul? Un meci de fotbal.

Mai exact, fostul atacant a mers la un prieten pentru a urmări duelul dintre Brazilia și Elveția de la Campionatul Mondial, duel ce s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru cea mai titrată națională din fotbalul mondial.

Supărată că a rămas singură, logodnica lui a pus capăt relației și a anulat nunta și grandioasa petrecere pregătită cu ocazia acestui eveniment.

Conform presei din Brazilia, anterior cei doi s-au mai despărțit de cel puțin cinci ori.

Micaela și-a șters toate pozele cu Adriano de pe Instagram

In 2016, Adriano s-a retras din fotbal. El a adunat 48 de selecții pentru națională. Inter Milano, Fiorentina, Parma, Roma, Flamengo ori Sao Paulo sunt câteva dintre echipele pentru care a evoluat acesta.

Moartea tatălui său i-a distrus cariera lui Adriano

Adriano rămâne în memoria tuturor drept unul dintre cei mai buni atacanți din acest secol. „Împăratul” a fost de neoprit în Serie A, unde a evoluat pentru Inter, Parma și Fiorentina.

În prezent, Adriano trăiește într-o favelă din Rio de Janeiro. Cariera starului brazilian a luat-o la vale în anul 2004, după ce tatăl său a fost împușcat în Rio. Moartea brutală a părintelui l-a distrus pe Adriano, care nu a reușit să mai joace la cel mai înalt nivel.

În prezent oficial la Inter, Javier Zanetti (48 de ani) își amintește și astăzi ce a trăit Adriano în vara anului 2004: „Ne aflam în cantonament, iar cineva i-a spus că are un apel din Brazilia. ‘Adri, tata a murit’, au fost cuvintele pe care le-a auzit.

Eram de față când a primit apelul. Imediat a aruncat telefonul și a început să urle. N-am auzit niciodată un asemenea sunet, mi se ridică părul pe mâini. El a continuat să joace, când marca se uita mereu către cer, dar nimic nu a mai fost la fel din acel moment”, a spus Zanetti, conform Sport Bible.

Urmăriți Playsport.ro și pe