Amănuntul secret scos la iveală de Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf: „Doar așa apare la tv”

Moldoveanu Camelia / 27.05.2022, 17:04
Amănuntul secret scos la iveală de Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf: „Doar așa apare la tv”

Anamaria Prodan a luat foc atunci când a văzut că Laurențiu Reghecampf urmează să aibă încă o apariție la TV. Impresara nu s-a mai putut abține și a scos la iveală un amănunt important din viața soțului cu care se află în plin proces de divorț.

Reghe o să dea din casă tot!

Duminică seară, la Kanal D, Laurențiu Reghecampf o să răspundă la „40 de întrebări” adresate de Denise Rifai. Promo-ul se află deja pe micile ecrane, iar din acesta curioșii au putut afla câteva dintre întrebările la care antrenorul CS U Craiova o să răspundă:

Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?”, „Când ați încetat s-o iubiți pe Anamaria?”, „Ați mai fi divorțat dacă nu exista «episodul Alexa»?”, „Cine a înșelat primul?”, „Cât contează trecutul persoanei iubite?”, „Câte milioane aveți în conturi?”, „Ce viciu are Laurențiu Reghecampf?”, „Ați urât vreodată fotbalul?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Reghe.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Vestea apariție lui Laurențiu Reghecampf la TV a înfuriat-o pe Anamaria Prodan și a avut o reacție furtunoasă. Impresara susține că singurele apariții ale tehnicianului sunt pentru a vorbi despre ea:

Nu mă interesează oamenii de fotbal care ajung la emisiuni mondene (n.r. – în urmă cu câțiva ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf erau personajele reality-show-ului „Prețul succesului”). Îi doresc să facă de acum înainte o «unime» din performanța pe care a făcut-o lângă mine. Acum, se pare că numai când vorbește despre Anamaria Prodan apare și la emisiunile mondene sau în ziare.

Un bărbat împlinit cu amantă și cu copil care «debordează de fericire» nu se duce la emisiuni mondene să vorbească despre fosta soție. Soție care l-a inventat și l-a pus la «masa bogaților». Dimpotrivă, o va venera și respecta toată viața! Dar este o chestie de educație și bărbăție.

El a ajuns pe la Măruță, pe la Denise, pe la Cancan, să-și facă publicitate. (…) Dacă observați, singura lui apariție în mass media este atunci când vorbește de încă soția lui, Anamaria Prodan. Cum altfel? Toate aparițiile lui Reghe sunt legate numai de Anamaria Prodan”, a declarat sexy-impresara, potrivit Libertatea.

Anamaria Prodan îi reproșează: „Am muncit o viață de om să-l ajut să ajungă cineva”

„Ca să închidem această poveste tristă a lui Reghe: noi ne rugăm să-și revină, căci altfel fotbalul românesc va pierde definitiv un antrenor care, din numărul 1, merge către minus infinit. Va pierde un talent cum greu se nasc.

Am muncit o viață de om să-l ajut să ajungă cineva. Eu l-am învățat că atunci când ți-ai pierdut demnitatea, bărbăția și respectul, declinul se instalează instant. De la Champions League și Europa League, azi îl vedem cum se maimuțărește și cum se duce din ce în ce mai jos. Vreau să-mi arătați un antrenor de fotbal care are așa ceva pe paginile de socializare și care merge pe la emisiuni de cancan! Nu există!”, a mai spus impresara potrivit sursei citate.