Nemulțumirea lui Laurențiu Reghecampf: „Nu văd rostul. Asta este, o să ne supunem regulilor”

Octavian Vasilescu / 26.05.2022, 21:45
Nemulțumirea lui Laurențiu Reghecampf: „Nu văd rostul. Asta este, o să ne supunem regulilor”

Antrenorul de la Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf (46 de ani), este foarte nemulțumit că trebuie să înfrunte FCBotoșani. Cele două se vor duela în barajul pentru Conference League.

Reghecampf nu vede rostul acestui meci. Cu toate acestea, tehnicianul Craiovei spune că jucătorii lui vor da totul pe teren pentru a termina sezonul cu o calificare în preliminariile Conference League.

Meciul de baraj Universitatea Craiova – FC Botoșani se va disputa vineri, de la ora 20:30. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

Ce a spus Reghecampf înaintea barajului cu FC Botoșani

Îmi e greu să vorbesc despre acest meci, despre această alegere-regulament care există în momentul de faţă. Asta este, ne supunem şi încercăm să jucăm meciul de mâine seară în aşa fel încât să ne câştigăm dreptul de a juca în Conference League.

Sunt sigur că cei de la Botoşani vor veni foarte motivaţi, este normal, e o şansă mare pentru echipa lor, care nu a reuşit să se califice în playoff. Noi suntem pregătiţi, jucătorii sunt motivaţi şi conştienţi de faptul că pentru noi este un meci foarte important. Jucăm acasă şi sper ca mâine seară să facem un meci bun şi să reuşim să încheiem acest sezon cu o calificare în Conference League.

Pentru mine personal este foarte important, pentru că îmi doresc aceşti jucători se termine un sezon cu capul sus, cu toate că nu văd rostul acestui meci. Dar asta este, ne supunem şi jucăm. Eu nu văd logica, chiar dacă vrei să faci o competiţie mai puternică, vrei să dai televiziunilor meciuri importante, nu îi văd logica”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf are șanse mari să fie demis de Universitatea Craiova dacă va pierde acest meci crucial.

Ce primă au jucătorii de la Botoșani pentru meciul de baraj

Patronul de la Botoșani, Valeriu Iftime, a vorbit pentru Playsport.ro despre acest joc de baraj. Fotbaliștii de la Botoșani vor împărți circa 100.000 de euro dacă vor învinge Craiova și vor ajunge în preliminariile Conference League:

Ar fi ceva extraordinar să ne calificăm în Conference League.

La începutul sezonului nu ne-am propus să ajungem în play-off, ne-am propus să ajungem în cupele europene. Acum jucătorii își pot îndeplini obiectivul după un mic ocol prin play-out. Primele sunt cele stabilite la începutul sezonului, nu există prime speciale pentru acest meci. Prima de grup este undeva pe la 100.000 de euro, nu mai știu exact”, a spus Valeriu Iftime, pentru Playsport.