Ambulanță chemată la Săftica! Dinamoviștii se antrenează pe “barba” lor, deoarece clubul nu-și mai permite cadre medicale

Gabriel-Alexandru Ioniță / 02.07.2021, 22:17
Ambulanță chemată la Săftica! Dinamoviștii se antrenează pe “barba” lor, deoarece clubul nu-și mai permite cadre medicale

Ambulanță chemată la Săftica! Problemele financiare de la Dinamo pot genera situații dramatice. Asta pentru că jucătorii se pregătesc în aceste zile fără a avea alături un personal medical autorizat. Clubul din Ștefan cel Mare a rămas din nou fără medic din cauza restanțelor salariale acumulate în ultimele luni.

Ambulanță chemată la Săftica! Dinamoviștii se antrenează pe “barba” lor, fiindcă clubul nu-și mai permite cadre medicale

Astfel, în cazul în care un fotbalist al lui Dinamo se accidentează la antrenament, nu are cine să intervină și trebuie chemată o ambulanță. Lucru ce s-a întâmplat la antrenamentul de joi al „câinilor”. Potrivit ProSport, tânărul Ahmed Bani și-a spart arcada și o ambulanță a fost chemată de urgență la baza de pregătire de la Săftica.

Conform sursei citate, medicii de pe ambulanță au decis să nu îl coasă pe loc pe fotbalist și l-au transportat la spital pentru a-i acorda toate îngrijirile medicale de care era nevoie. Acest eveniment nefericit arată o dată în plus, dacă mai era cazul, că Dinamo se află într-o situație critică înainte de startul noului sezon.

Fotbaliștii au intrat în grevă din cauza restanțelor salariale. Ei au refuzat să joace ultimele două meciuri amicale din această vară împotriva celor de la Unirea Slobozia și Metaloglobus. Mai mult, Dușan Uhrin pare hotărât să părăsească echipa. Cehul a plecat pentru câteva zile în țara natală. Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo, a anunțat că antrenorul va reveni în România în câteva zile. Această variantă pare destul de greu de crezut la acest moment.

Dinamo ia în calcul trei nume pentru a-l înlocui pe Uhrin

Dinamoviștii încearcă deja să se pregătească pentru o eventuală plecare a lui Dusan Uhrin Jr. Există zvonuri conform cărora în următoarea perioadă ar urma să se producă unele schimbări în structura administrativă a lui Dinamo. Doi foști conducători de la CFR Cluj ar urma să ajungă în Ștefan cel Mare. Este vorba despre Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir. Iar în cazul în care această posibilitate s-ar materializa, cei doi au o listă de trei posibili antrenori care ar urma să îl înlocuiască pe Uhrin Jr.

În mod firesc pe undeva, cei trei sunt foști antrenori ai CFR-ului. Este vorba despre Vasile Miriuță, care a mai pregătit în trecut pe Dinamo, italianul Andrea Mandorlini și portughezul Paulo Sergio. Rămâne însă de văzut dacă vreuna dintre aceste variante se va concretiza în cele din urmă. Este destul de greu de anticipat ce se va întâmpla la Dinamo în perioada următoare, în contextul problemelor financiare foarte mari pe care le are clubul.