Greva jucătorilor l-a pus pe gânduri pe Dusan Uhrin, care se gândește să plece de la Dinamo: „Nu știu dacă voi mai continua.”

Giosanu Catinca 30.06.2021, 20:26
Greva jucătorilor l-a pus pe gânduri pe Dusan Uhrin, care se gândește să plece de la Dinamo: „Nu știu dacă voi mai continua.”

De parcă nu era de ajuns că vrea să plece de la Dinamo, Dusan Uhrin a primit o nouă lovitură. De data aceasta, greva jucătorilor l-a pus pe gânduri. Antrenorul de fotbal a făcut noi declarații cu privire la haosul de la Dinamo.

Greva jucătorilor l-a pus pe gânduri pe Dusan Uhrin, care se gândește să plece de la Dinamo

Problemele la Dinamo sunt din ce în ce mai mari. Echipa din șoseaua Ştefan cel Mare a intrat în insolvență, dar se confruntă în continuare cu datorii de ordinul milioanelor de euro. În plus, gruparea roș-albă este foarte aproape să rămână şi fără Dusan Uhrin, cel care a reuşit să o salveze pe Dinamo de la retrogradare.

Situaţia financiară dezastruoasă pe care o are clubul a provocat şi un moment rar întâlnit la un asemenea nivel. Dinamo a rămas fără autocar, după ce Ionuţ Negoiţă a pus poprire pe el, în contul unei datorii de 10.000 de euro pe care clubul o avea către el. Problema a fost rezolvată prin intervenţia lui Cristi Borcea. Fostul acţionar al lui Dinamo a achitat datoria de 10.000 de euro către Ionuţ Negoiţă. Astfel, echipa a reintrat în posesia autocarului. Totuşi, din cauza întârzierilor salariale, jucătorii au refuzat să evolueze în amicalul programat cu Unirea Slobozia. Partida ar trebuie să se dispute joi, de la ora 18:00. În plus, jucătorii legitimați la echipa din șoseaua Ștefan cel Mare au anunţat că nu vor juca nici amicalul de sâmbătă.

„Nu știu dacă voi mai continua”

Dusan Uhrin nu ştie dacă va mai continua în Ştefan cel Mare. Este confuz, în primul rând, din cauza datoriilor.

Nu ştiu nimic despre situaţia de la Dinamo. Până acum nu am aflat nimic. Ei se antrenează, dar nu vor să joace meciul pe care l-am aranjat. Nici mâine, nici sâmbătă. Nu vor să o facă pentru că nu cunosc situaţia. Ei vin la antrenamente dacă îi chem.

Chiar nu ştiu, situaţia e ciudată. Nu ştiu ce se va întâmpla nici cu ei, nici cu mine. Sincer, nu am idee dacă voi continua!”, a declarat Dusan Uhrin, într-un interviu acordat pentru AS.ro.

Reamintim că astăzi îi expiră contractul lui Marius Nicolae, cel care ocupă funcţia de director sportiv. Sunt şanse destul de mari să nu mai continue nici el.